Головна Новини Дозвілля рецепти Що приготувати з черствої паски: три смачні ідеї
commentss НОВИНИ Всі новини

Що приготувати з черствої паски: три смачні ідеї

Великодні паски ні в якому разі не можна викидати

22 квітня 2020, 18:35 comments3221
Поділіться публікацією:
Що приготувати з черствої паски: три смачні ідеї

Перед Великоднем багато господинь намагаються максимально порадувати своїх домочадців і гостей, тому печуть паски з запасом. Але що робити, якщо головний атрибут свята швидко зачерствів?

Відправляємо в морозилку

Один з найпростіших способів утилізації пасок – нарізати їх шматочками, покласти в одноразові поліетиленові пакети і заховати в морозильну камеру. А через тиждень-другий, коли сім'я почне вимагати що-небудь смачненьке до чаю, дістаємо і розігріваємо в мікрохвильовці. Повірте, великодня випічка піде на ура!

Підсушуємо в духовці

Цей варіант також має право на існування, оскільки є паличкою-виручалочкою для багатьох рецептів. Отже, паски нарізаємо шматочками, викладаємо на деко і ставимо в холодну духовку. Потім виставляємо температуру 150 градусів і підсушуємо випічку до золотистого кольору.

Ці сухарі можна їсти з чаєм: вони будуть не гірше ванільних сухарів з магазину. А ще їх можна подрібнити в блендері і використовувати як основу під час приготування тістечка "картопля" або чізкейків.

Найніжніші грінки

Беремо 0,5 ст. молока, додаємо 1-2 ст. л. цукру і 1-2 яйця. Все добре збиваємо. Потім нарізані шматочки паски занурюємо в отриману суміш і викладаємо грінки на сковорідку з розігрітим вершковим маслом. Смажимо з двох сторін до золотистого кольору. До столу ці грінки можна подавати зі сметаною або джемом.

Важливо! Який би варіант утилізації черствих пасок ви не вибрали, пам'ятайте: великодню випічку ні в якому разі не можна викидати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як довго можна зберігати паски та крашанки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!