Рубрики
МЕНЮ
Виталий Войчук
Шоколадна паста "Нутелла" користується великим попитом, адже вона дуже смачна і ніжна. Це ласощі можна використовувати в якості заправки для тортиків, топінгу для морозива або в якості начинки для солодкого бутерброду. Правда, ціни на шоколадно-горіхову пасту в магазинах "кусаються", тому спробуйте приготувати її самостійно. Що для цього потрібно?
Відомо, що продукти домашнього приготування, набагато смачніше і корисніше, ніж магазинні, адже в них не містяться консерванти, підсилювачі смаку та інші речовини, які згубно впливають на організм. Так, що, якщо ви вирішили приготувати "Нутеллу", вам знадобиться:
- 200 г смаженого фундука
- 130 г згущеного молока;
- 200 г шоколаду;
- 140 мл вершків;
- 100 г цукрової пудри;
Етапи приготування:
Фундук необхідно подрібнити, тому скористайтеся блендером або кухонним комбайном. Збийте вершки разом з цукровою пудрою, перемішайте і додайте згущене молоко. Потім розтопіть шоколад на водяній бані. Після приготування змішайте разом з вершковою масою. Додайте фундук і ретельно перемішайте. Отриману "Нутеллу" потрібно зберігати в холодильнику не більше тижня.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які десерти можна дозволити собі на дієті
Новини партнерів
Новини