Головна Новини Дозвілля відносини Стало відомо, як взяти себе в руки після розриву з дівчиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як взяти себе в руки після розриву з дівчиною

Всі чоловіки задаються одним питанням - як пережити розставання найменш болісно

22 серпня 2019, 16:28 comments7783
Поділіться публікацією:
Стало відомо, як взяти себе в руки після розриву з дівчиною

Розставання – одна з найжорстокіших частин відносин, однак, на жаль, з нею досить часто стикаються сучасні чоловіки. Щоб пережити розрив і рушити далі, в першу чергу, потрібно самостійно зважитися на це, адже все можливе при належній мотивації та щирому бажанні. У нашому матеріалі ми підготували для вас невеликий план, виконання якого допоможе впоратися з розставанням і легше пережити його.

Як пережити розставання з дівчиною?

Як легше пережити розставання? Досить багато хто задається цим питанням після невдалих відносин і болючого розриву. І саме на це питання ми пропонуємо вам разом пошукати відповідь.

Перше, що потрібно зробити, щоб рушити далі, — позбутися від усього, що нагадує про минулі відносини і колишню кохану. Викиньте одяг, подаровану обраницею, спаліть спільні фотки і позбудьтеся всіх тих речей, які пов'язані з колишніми стосунками.

Вирушайте на відпочинок. Ніщо так не допомагає налаштуватися на новий лад, як зміна обстановки і нова атмосфера. Їдьте до моря, проведіть деякий час, насолоджуючись самим собою і природою. Краще всього відправитися в поїздку разом з гучною і веселою компанією, щоб під час відпочинку не залишалося часу на те, щоб сидіти і сумувати.

BioI3bo47-zAA0TbwMDF7Hy88.jpg

Спробуйте щось нове. Знайдіть захоплення, яке буде займати у вас вільний час і відволікати від непотрібних думок. Відшукайте цікаве хобі.

Займіться саморозвитком. Читайте книги, дивіться фільми, ходіть на курси. Станьте новою і кращою версією себе.

Спілкуйтеся з людьми. Бажано з жіночою статтю. Знайомтеся з дівчатами, які красивіші і цікавіші вашої попередньої пасії. Звичайно, не варто ставити пріоритет саме закохати в себе дівчину, вистачить лише спілкування, щоб розвіяти душевну смуту.

Забудьте про комплекси. Робіть те, що вам хочеться, балуйте себе, гуляйте, розважайтеся – все це допоможе вам швидше забути про неприємне розставання і почати нове життя.

Щоб легше пережити розставання з дівчиною, потрібно, звичайно ж, не зациклюватися на тих почуттях і відчуттях, які ви відчували у відносинах. Також ніхто не забирає Вашої незадоволеності, від якої Вам вже погано, а дівчина стає просто для зливання напруги. Постійно думаючи про те, що було і могло б бути, ви тільки погіршуєте ситуацію, тому першим ділом постарайтеся якомога рідше повертатися думками до своєї колишньої – і зовсім скоро ви помітите, що і зовсім перестали думати про це.

Також видання "Коментарі" розкаже, в яких випадках чоловікові можна плакати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!