Головна Новини Дозвілля відносини За що жінка цінує чоловіка: п'ять головних якостей
commentss НОВИНИ Всі новини

За що жінка цінує чоловіка: п'ять головних якостей

Чоловікам варто знати, за що їх люблять жінки, щоб було до чого прагнути

3 вересня 2019, 13:56 comments10525
Поділіться публікацією:
За що жінка цінує чоловіка: п'ять головних якостей

Чоловікам подобаються красиві, розумні і господарські жінки. Так прийнято вважати в нашому суспільстві. У більшості випадків — це правда. Інша справа жінки. І досі не можна впевнено сказати, що подобається тій чи іншій жінці в чоловіках. Але, в цій статті ми спробували скласти список якостей, які, на думку жінок, більше за все подобаються в чоловіках. Отже, приступимо:

Фізична привабливість

Так, так жінкам подобаються сильні і фізично розвинені чоловіки. Поруч з таким чоловіком вони відчувають себе в безпеці. Звичайно, на всіх жінок таких чоловіків не вистачає, тому доводиться вибирати з того, що є. Худі хлопчики з модними стрижками подобаються тільки дівчаткам підліткам і жінкам, які ведуть себе, як діти. Психічно зріла жінка хоче бачити біля себе справжнього чоловіка, який може постояти за неї і в разі труднощів вирішити проблему.

Манери

Жінки люблять, коли чоловік знає, як себе вести в суспільстві дами. Галантні чоловіки користуються великим успіхом серед жінок. Вони знають, як зробити жінці правильний комплімент, вміють доглядати за панянкою і можуть цікаво і довго говорити на різні теми. Тому чоловік, який знає норми поведінки з дамою, приречений на увагу більшості жінок.

Почуття гумору

Щоб добре жартувати чоловік повинен бути розумним і розбиратися в більшості життєвих тем. Можна сказати, що рівень гумору залежить від того, чим чоловік цікавиться в житті, які книги читає, з якими людьми спілкується і так далі. Більшість жінок люблять добре посміятися і їм подобаються чоловіки, з якими можна весело провести час. Тому веселі й енергійні чоловіки подобаються жінкам більше, ніж розумники, які думають, що навколо них крутиться всесвіт.

kZL0zVpRXSE_wN56GE2jwMWUw.jpg

Рішучість

Немає нічого гіршого, ніж чоловік, який тягне коня за хвоста і довго думає. Жінки люблять рішучих чоловіків, які здатні йти на ризиковані кроки. З такими чоловіками їм цікаво, адже вони здатні дивувати. Також рішучість допомагає чоловікові добиватися своїх цілей. Багато чоловіків довго думають, обіцяють жінці золоті гори, але так і продовжують сидіти на місці. Рішучий чоловік — це активний чоловік. З такою людиною не засумуєш, тому жінки так люблять таких енергійних чоловіків.

Нестандартне мислення

Всі чоловіки поводяться плюс мінус однаково. Адже вони схильні до впливу суспільства, яке диктує їм стандартний стиль поведінки чоловіка в соціумі. Але, існують чоловіки, які не хочуть миритися з громадською думкою і вибирають свій шлях. Вони думають інакше, хочуть досягти успіху в житті і бути лідером. Жінка підсвідомо шукає такого чоловіка, адже з ним не тільки цікаво, але ще є перспектива, того, що він отримає більший успіх в майбутньому, ніж 99% чоловіків, яких вона знає.

Висновок

Прочитавши нашу статтю, ви зрозуміли, що шукають жінки в чоловікові, і які якості повинен мати в своїй поведінці чоловік, який хоче бути популярним серед жінок. Щоб бути успішним з жінками і відрізняться від 99% чоловіків потрібно, в першу чергу бути несхожим на інших чоловіків. Також потрібно мати хорошу фізичну форму і багато читати, щоб бути цікавим співрозмовником. Якщо ви зможете розвивати в собі ці якості, то вже незабаром ви зможете зацікавити більшість жінок.

Видання "Коментарі" також розповість про п'ять повсякденних звичок, які допоможуть тримати тіло в тонусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!