Головна Новини Дозвілля відносини Як чоловіку не варто поводитися з коханою
commentss НОВИНИ Всі новини

Як чоловіку не варто поводитися з коханою

Поговоримо про п'ять найгрубіших чоловічих помилок у відносинах

5 вересня 2019, 16:55 comments1809
Поділіться публікацією:
Як чоловіку не варто поводитися з коханою

Твоя кохана надула щоки, а ти дивуєшся, з чим це може бути пов’язано? Те, що для тебе може здаватися дрібницею, для твоєї дами буде питанням життя і смерті. Але ж ти не хочеш довести свою улюблену до стану неврозу? Прийшов час дізнатися п’ять головних помилок, які здійснюють чоловіки.

1. Забувати про річниці

Ніколи і ні за що не забувай про річницю вашого знайомства, дату її дня народження та інших знаменних подій. Якщо ж ти все-таки забув дату вашого першого сексу, то готуйся до розстрілу. Тому радимо тобі записати всі важливі дати і події в електронний календар або щоденник з нагадуванням.

H_DdQIeed-rL3WC7qQgwCTOry.jpg

2. Скупитися на компліменти

Так уже повелося, що жінки дуже люблять компліменти. І ти повинен бути щедрий на всілякі приємні слівця і фразочки. Жодна дівчина не залишиться байдужою після парочки відпущених на її адресу компліментів, що стосуються її нової зачіски, манікюру, наряду або кулінарних здібностей (навіть якщо тобі доведеться трохи злукавити, але це ж для благої справи). Будь щедрий на приємні слова і тоді ти 100% зможеш розтопити лід у серці самої суворої або скривдженої дівчини.

3. Не ставити відверті запитання

Якщо тобі ніяково обговорювати з дівчиною найпікантніші моменти вашого інтимного життя, то тобі доведеться набратися хоробрості і все-таки завести розмову про це. Не посоромився запитати у своєї дівчини про її найрозпусніших бажаннях. І також не соромтеся втілювати їх в життя. Дівчина оцінить це і розрахується з відсотками.

Найбільш підходящим моментом для з’ясування найпотаємніших бажань стане момент безпосередньо перед сексом, коли ви обидва розкріпачилися і перебуваєте в стані збудження.

c4hicQuvsSAyiUtn7FfTgmO3Y.jpg

4. Обділяти увагою

Рідко, коли чоловікові буде цікава нескінченна, дуже часто безглузда, жіноча балаканина про щось для нього далекому і незрозумілому. Ми і не радимо тобі цілком і повністю вникати в суть (або намагатися відшукати сенс) її оповідань. Просто, навчися фільтрувати важливу інформацію від абсолютно тобі не потрібною (напр., Плітки про її подружок, чергові модні тренди, іменини чоловіка її двоюрідної сестри та інше). І щоб уникнути конфліктів, демонструй свою зацікавленість: зайвий раз перепитай, задай парочку питань, кивай головою або просто погоджуйся. А в цей час плануй, що ти будеш говорити підлеглим на майбутній нараді або на яке ТО сьогодні заїдеш.

5. Бути невпевненим і нерішучим

Всі жінки люблять впевнених і рішучих чоловіків. І навіть ті жінки, які ратують за рівноправність і звикли вирішувати все за двох, із задоволенням переклали б цей тягар відповідальності на чоловічі плечі. Твоя рішучість повинна стосуватися абсолютно все — це можуть бути серйозні сімейні чи побутові питання: покупка техніки, житлові питання, виховання дітей, а також такі дрібниці, як взяття на себе ініціативи за проведення веселого дозвілля на найближчих вихідних. Жінки цінують і люблять впевнених чоловіків, з якими можуть відчувати себе в безпеці.

Також видання "Коментарі" розкаже, що найбільше лякає чоловіків під час сексу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!