Головна Новини Дозвілля відносини Як правильно спілкуватися з прекрасною незнайомкою в барі
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно спілкуватися з прекрасною незнайомкою в барі

У спробі познайомитись із дівчиною в барі немає нічого страшного

16 вересня 2019, 17:51 comments2340
Поділіться публікацією:
Як правильно спілкуватися з прекрасною незнайомкою в барі

Є сміливці, для яких знайомство з дівчиною в барі — це цілком нормальне явище. Але для багатьох це справжній виклик, який часто межує з неможливим. Ось так запросто підійти до незнайомої дівчини? Заговорити з нею? Про що? Гаразд, все одно нічого не вийде, буду далі потягувати свій коктейль.

А може, варто просто спробувати навчитися? Відшукати в собі цю мужність, дух авантюризмау!

Гадаємо, ви й без наших статей читали багато про знайомства з жінками в кафе або барі. Але ми спробуємо внести в неї свій вклад.

Не має значення, що вона думає про вас

Для початку вам потрібно просто прийняти ці слова. Якщо підходячи до дівчини, ви постійно турбуєтеся про ваші наміри або ж про те, що дама подумає про вас, то ви з великою ймовірністю зазнаєте невдачі в перші секунди знайомства. Швидше за все, жінка більше оцінить те, коли ви без усякої боязкості підійдете до неї і сміливо заговорить з нею, так би мовити по-чоловічому. Ви можете підійти до дівчини з впевненою посмішкою (постарайтеся уникнути звіриного оскалу), і, поклавшись на своє почуття гумору, розпочати з нею розмову. Тепер у неї точно не залишиться вибору, окрім як дати вам шанс.

Е-е-е, не треба так напиватися

Одна справа, коли ви вживаєте алкоголь виключно для того, щоб додати собі трохи більше сміливості. Але зовсім інше, коли ви намагаєтеся поєднувати свою п'яну поведінку і спілкування з тією милою дівчиною. Це однозначно шлях в нікуди для всіх ваших зусиль. Жадібно ковтаючи чергову порцію алкоголю і розбризкуючи його скрізь, в тому числі на її плаття, ви точно не будете виглядати тактовним і уважним.

_9jIVdmlDnFkGH9WNwTj4QJE6.jpg

Ніколи не розкидуйтеся грошима

Так, за гроші можна купити майже все, що завгодно, але це не обов'язково має бути її увага і час, витрачений на вас. Звичайно, один раз ви можете пригостити випивкою дівчину і її друзів. Але це повинно бути зроблено побіжно і без зайвого пафосу. Далі вам не варто розкидатися грошима. Ви добре одягнені, постійно пригощаєте випивкою всіх навколо і носите дорогий годинник? Чудово, ми вже зрозуміли, що ви багатий чоловік. Але пам'ятайте, якщо ви привертаєте увагу представниць прекрасної статі виключно своїми грошима, то дуже великий шанс напоротися на не дуже гідну жінку.

Груповий підхід

Жінки зазвичай шукають для знайомств в барі тих чоловіків, які без проблем зможуть розвеселити її власних друзів. Так що, якщо дама не одна, скористайтеся цією порадою. Не бійтеся підходити до групи людей у барі, навіть якщо серед них є й інші хлопці. Ми впевнені, що ви неодмінно звернете свій погляд на дівчину, яка вас зацікавила і захочете заволодіти її увагою також. Але для цього вам обов'язково потрібно буде трохи попрактикуватися. Пам'ятайте, що для успішної "полювання" вам потрібно зробити так, щоб обрана вами дівчина відчула свою особливість.

Не треба звертатися до неї c різними ласкавими словами

Напевно ви думаєте, що звернення до дівчини з такими милими фразами, як "дитинко" або "солоденька", буде розумно і дуже сексуально. Але насправді це дуже неправильно. Вона лише зрозуміє, що до іншим дівчат в барі ви підкатуєте з такими ж слівцями. Повірте нам, немає нічого поганого, якщо ви скажете: "Вибачте..." або "Ей...". Так, ці фрази як і раніше, в моді.

Також видання "Коментарі" розповість про п'ять фразах, які не варто говорити дівчатам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!