Головна Новини Дозвілля відносини Як првильно вибачитися перед коханою людиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Як првильно вибачитися перед коханою людиною

Як попросити пробачення, якщо розумієш, що був не правий

4 жовтня 2019, 17:16 comments2419
Поділіться публікацією:
Як првильно вибачитися перед коханою людиною

За статистикою причини більшості сварок дуже незначні. Люди так влаштовані, що часто сваряться через дрібниці. Особливо це стосується подружніх пар. Життя — непроста штука. Іноді просто треба влаштувати собі психологічне розвантаження. На жаль, під гарячу руку може попастися і близька людина.

Ось настає момент "Х". Вибухнув скандал, і всі найстрашніші, довго приховувані думки, вилилися в не менш злі слова прямо в обличчя коханій людині. А через деякий час ви охололи і захотіли виправити цю ситуацію. Перш ніж почати процес примирення, слід з'ясувати, хто винен.

Ви визнаєте вину за собою, але як зробити перший крок і помиритися? З чого почати? Подзвонити і сказати: "Вибач, я був неправий. Я більше так не буду..."? На жаль, це не завжди допомагає. Іноді людині потрібно відпочити від постійних розмов. Тому реакція може бути прямо протилежною.

MExA7NoaCFkov4KxK2bujDGvc.jpg

Напишіть хорошу SMS. Можна у віршах. І головне щиро, так, щоб "зачепило". Неважливо, чи це слова з вашої спільної улюбленої пісні, або "ваша коронна фраза", після виголошення якої, ви обидва посміхнетеся і поцілуєтесь при першій же зустрічі. Ваше завдання отримати відповідь на SMS. Або як варіант надішліть людині листівку на e-mail.

Якщо ви слухаєте одну радіостанцію, то екстравагантний варіант спробувати додзвонитися і замовити для коханої людини вашу "спільну пісню", додавши до неї слова примирення. Тим же, хто живе разом, майже завжди допоможе романтична вечеря при свічках.

І найголовніше. Коли пристрасті вляглися — обговоріть проблему. Поговоріть спокійно, без емоцій. Будьте впевнені, що по справжньому кохаючі один одного люди завжди знайдуть спосіб вирішити свої справи, не завдаючи образи.

Також видання "Коментарі" розповість, про п'яти правила подружнього життя без конфліктів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!