Головна Новини Дозвілля відносини Життя після зради: як відновити довіру у відносинах
commentss НОВИНИ Всі новини

Життя після зради: як відновити довіру у відносинах

Зраду можна віднести до подій, які змінюють погляди на життя

8 жовтня 2019, 19:00 comments4372
Поділіться публікацією:
Життя після зради: як відновити довіру у відносинах

Зрада — тяжкий удар по відносинам, який часто їх вбиває. Зрадив ти або вона — неважливо. Для другого з вас це — зрада. Як же відновити стосунки, якщо ти хочеш їх зберегти?

Відпустіть образу. Після зради коханої людини, кожен з нас веде себе більш обережно й недовірливо, щоб більше не "обпектися" і не відчувати заново всю біль. Однак, не дозволяйте страху перешкодити вам розкрити своє серце знову, просто необхідно виговоритися і відпустити всю образу та злість. Якщо вам складно говорити про це – напишіть лист. Він допоможе надати сенс почуттям, особливо коли вони сильні. Наприклад, ви можете відчувати лють не тільки тому, що партнер зрадив вас, але і тому, що він довгий час це приховував в таємниці. Розпишіть в подробицях всю біль від зради і всі страхи, пов'язані з цим вчинком. Після цього лист можна порвати або спалити. Мужність поглянути правді в очі — це перший крок до зміни вашого життя.

Знайдіть причину зради. Проаналізуйте, що послужило причиною невірності у ваших відносинах: це був швидкоплинний роман?. А може причина була у відсутності розуміння, підтримки або надмірного контролю? Пам'ятайте, що важко змінити поведінку або особистісні якості іншої людини. Однак, якщо ви обидва визнаєте свої помилки і знаходите в собі сили боротися за відносини разом, у вас, ймовірно, є шанс знайти спільне щастя.

Відновлюйте довіру поступово. Цей процес дуже складний — він займає тижні, а іноді й роки. Є тільки один спосіб зробити це – почати діяти. Партнер повинен постійно підтверджувати свою чесність, тримати слово, дане вам, бути чесним і відвертим. Але він не зробить цього, якщо ви не допоможете. Варто сказати, що ви очікуєте від нього і ваших "нових" відносин. Складіть список форм поведінки, які допоможуть завоювати вашу довіру. Пам'ятайте, що ваші прохання повинні бути доцільними, вони не мають ставити під загрозу самоповагу партнера.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як правильно розлучитися з дівчиною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!