Як зміцнити відносини: три повсякденні звички

Ці звички здатні змінити відносини в кращу сторону

Над відносинами необхідно постійно працювати, щоб вони розвивалися і ставали тільки міцнішими. Деякі пари відсувають особисте життя на останнє місце, віддаючи перевагу роботі, своїм захопленням або зациклюючись на побутових речах. Щоб стосунки в парі ставали кращими, запам'ятайте три важливих правила.

Не треба уникати конфліктів

Американські психологи вважають, що однією з найголовніших помилок у відносинах є уникнення конфліктів. Але це не означає, що партнери повинні постійно сваритися, обзивати один одного або застосовувати фізичне насильство. Конфлікти допомагають розв'язати проблеми, що виникають у взаєминах, адже ігнорування і замовчування образ не призводить ні до чого хорошого. Партнери повинні відкрито заявляти про те, що їх не влаштовує, щоб разом знаходити шляхи вирішення проблем.

Уникайте поспішних висновків

Часто емоції беруть гору над розумом і в таких ситуаціях партнер може приймати неправильні рішення і робити поспішні висновки. Перш, ніж "накручувати" себе і звинувачувати в чомусь другу половинку, потрібно заспокоїтися, зробити кілька глибоких вдихів і взяти під контроль емоції. Як тільки людина відчує рівний емоційний стан, можна вимагати пояснень або просто спокійно все обговорити.

Будьте відкриті для змін

У кожного партнера має бути особистий простір, який не можна порушувати. Відносини не повинні стояти на місці і чим більше закохані будуть відкриті для змін, тим яскравішими і більш насиченими будуть їх стосунки. Партнерам потрібно разом розвиватися, знайти спільне захоплення, яке лише зміцнить їх союз та зробить його щасливим.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, яка звичка може зруйнувати щасливі відносини.