Головна Новини Дозвілля відносини Чотири ознаки відносин, у яких немає майбутнього
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири ознаки відносин, у яких немає майбутнього

Навіть у яскравих і пристрасних відносин не може бути майбутнього

16 грудня 2019, 18:00 comments2893
Поділіться публікацією:
Чотири ознаки відносин, у яких немає майбутнього

Деякі відносини нагадують валізу без ручки, коли її важко нести, але і шкода викинути. Однак, скільки це буде тривати? Наскільки в такому союзі партнери комфортно себе почувають? Психологи назвали ознаки відносин, які допоможуть партнерам визначити, чи є у них майбутнє.

Різні плани

Рано чи пізно у будь-яких відносинах піднімається питання про спільне майбутнє, і партнери повинні відверто поговорити на цю тему. Важливо зрозуміти, наскільки збігаються ваші плани і цілі. Якщо ви плануєте жити в різних країнах, у вас різні поняття ведення побуту і сімейного життя в цілому, тоді це "перший дзвіночок". Якщо ні один із партнерів не готовий йти на поступки заради іншого, варто замислитися про важливість таких відносин.

Неможливість самореалізації

Партнери повинні мати у відносинах особистий простір і свободу для самореалізації. Якщо чоловік або жінка своїм небажанням або докорами якось обмежує розвиток другої половинки, тоді такий союз приречений. Не можна один одному забороняти реалізовувати плани, цілі та мрії.

Пошук альтернатив

Психологи стверджують, якщо жінка весь час замислюється про те, що можна було знайти кращого чоловіка (розумнішого, багатшого, красивішого і т. д), тоді вона переросла відносини з нинішнім партнером і їй потрібно рухатися далі. Теж саме стосується і чоловіків, які стали поглядати на інших жінок.

Емоційна тиша

Якщо у відносинах з'явилася байдужість один до одного, тоді про майбутнє не може бути й мови. Емоційна тиша включає в себе повну відсутність емоцій, коли вам разом більше ні весело, ні добре, ні сумно, а просто ніяк. Якщо пропали емоції, то незабаром пропадуть і почуття.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як за допомогою простих звичок зміцнити відносини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!