Головна Новини Дозвілля відносини Як розділити сімейні обов'язки по дому
commentss НОВИНИ Всі новини

Як розділити сімейні обов'язки по дому

Основні обов'язки чомусь лягають на плечі жінки

12 грудня 2019, 17:00 comments3012
Поділіться публікацією:
Як розділити сімейні обов'язки по дому

Питання розподілу сімейних обов'язків в будинку впирається в темпераменти і можливість піти на компроміс. Як подружжю домовитися?

Враховуючи той факт, що найчастіше розподіл домашньої роботи в сім'ї закінчується серйозними сварками і конфліктами, варто навчитися слухати один одного і знаходити в будь-якій ситуації компроміси. Необхідно влаштувати сімейну раду і з'ясувати, хто і чим би хотів займатись. Можливо, чоловік любить готувати і ця справа приносить йому задоволення, тому він захоче підміняти вас на кухні, а ось миття посуду для нього справжній кошмар.

Крім того, якщо один з домочадців сильно втомлюється на роботі, нехай бере на себе обов'язки, які не вимагають значних зусиль (перевірка домашнього завдання у дітей, вигулювання собаки). Подружжя повинно враховувати зайнятість на роботі, вміння та переваги кожного члена сім'ї. Побутові конфлікти – дуже поширення явище, іноді нерозуміння, постійні докори і претензії можуть довести до розлучення. Тому варто знайти правильний підхід у спілкуванні, не переходити на образи і при з'ясуванні відношен слід пам'ятати, що перед вами рідна і кохана людина.

Розподілити сімейні обов'язки можна способом чергування, для цього знадобитися графік, де буде вказано, хто і в який день повинен помити посуд, забрати дітей зі школи, помити підлогу і вигуляти собаку. Але можуть виникнути непередбачені обставини, тому графік повинен бути продуманий до дрібниць, щоб у будь-який момент його можна було підкоригувати. На вихідних можна влаштовувати генеральне прибирання і залучити всіх членів сім'ї, в тому числі і дітей. Спільна праця об'єднує і дозволяє швидше впоратися з домашніми справами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які повсякденні звички допоможуть зміцнити відносини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!