Головна Новини Дозвілля відносини Мультяшне визнання в любові за добу підкорило інтернет
commentss НОВИНИ Всі новини

Мультяшне визнання в любові за добу підкорило інтернет

Чоловік зробив своїй коханій оригінальну пропозицію

10 січня 2020, 12:39 comments3314
Поділіться публікацією:








Мультяшне визнання в любові за добу підкорило інтернет

Американець Чи Лочлер в кінозалі зробив оригінальну пропозицію руки і серця своїй дівчині. Відео менш ніж за добу набрало понад 1,5 мільйона переглядів, пише пишет CBS.boston.

Чоловік працює режисером роликів і до цього випадку готувався півроку. Він редагував головну сцену мультфільму “Спляча красуня", де принц будить Аврору поцілунком і пропонує руку і серце.


Після цього Лочлер орендував зал в кінотеатрі і запросив на сеанс друзів і родичів, а також масовку, і звичайно ж покликав свою дівчину подивитися мультфільм.

За задумом, в мультфільмі чоловік, схожий на Лочлера, цілує Аврору, і з екрана телевізора в зал "кидає" коробку з обручкою в руки хлопцеві і просить швидше зробити пропозицію.

Як повідомляло видання "Коментарі", ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров зізнався, як зробив пропозицію коханій Олександрі Кучеренко.

Відомо, що відносини між молодими людьми зав'язалися ще до проекту "Танці з зірками", де вони були партнерами. Тоді Дмитро та Олександра ретельно приховували свій роман, щоб ніхто нічого не запідозрив. Та й про весілля закоханих знали тільки одиниці, пара таємно розписалася в столиці України, а обвінчалася в Єрусалимі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!