Головна Новини Дозвілля відносини Ознаки, які вказують на те, що ви не готові до відносин
commentss НОВИНИ Всі новини

Ознаки, які вказують на те, що ви не готові до відносин

Ці ознаки допоможуть вам розібратися в собі

23 січня 2020, 18:00 comments1066
Поділіться публікацією:
Ознаки, які вказують на те, що ви не готові до відносин

Психологи визначили кілька ознак, які допоможуть розібратися, наскільки ви готові до серйозних стосунків. Про це повідомляє видання Green Mind Body.

Постійна критика

Якщо ви постійно критикуєте свого партнера, тоді варто запитати себе, наскільки вам комфортно з цією людиною. Якщо він вас не влаштовує, тоді навіщо потрібні такі відносини. Але причина може бути не тільки в партнері, але і в вас самих. За критикою іншої людини ви можете приховувати свою невпевненість і комплекси, тому спочатку потрібно оцінити свої позитивні та негативні якості.

Страх, коли справи йдуть добре

Якщо ви після декількох побачень починаєте нервувати, тому що ваші відносини розвиваються "занадто добре", тоді можливо ви емоційно не готові рухатися далі. У такій ситуації важливо визначитися зі своїми бажаннями і зрозуміти, чого ви хочете від цих відносин в подальшому.

Вічні суперечки

Навіщо продовжувати стосунки, якщо замість того, щоб насолоджуватися товариством один одного ви постійно сперечаєтеся і показуєте своє невдоволення? Відносини повинні приносити радість, тепло і спокій, а якщо у вас не так – значить відносини будуються неправильно. Можливо, ви до них не готові, тому що не хочете йти на поступки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, у яких відносин не може бути майбутнього.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!