Головна Новини Дозвілля відносини Здивуйте свою половинку: що подарувати на День святого Валентина
commentss НОВИНИ Всі новини

Здивуйте свою половинку: що подарувати на День святого Валентина

День святого Валентина — найромантичніший свято

11 лютого 2020, 16:45 comments2650
Поділіться публікацією:
Здивуйте свою половинку: що подарувати на День святого Валентина

Наближається чудове свято всіх закоханих сердець — День святого Валентина. В цей день варто нагадати один одному про свої почуття, і робити це можна за допомогою ніжних і романтичних слів, вчинків, подарунків, ніжних обіймів і поцілунків. Чим здивувати другу половинку?

Подарунки хлопцю

n8y_93xRJpzlUC-0qYUXnxwQp.jpg

Чоловіки зазвичай мало говорять про свої потреби, тому у жінок часто виникають проблеми з вибором подарунка для коханого. У першу чергу, зверніть увагу на його інтереси і захоплення. Можливо, він любить грати в приставку, займається спортом, є пристрасним шанувальником автомобільного транспорту? Подарунок, який ви оберете за своїм смаком, неодмінно порадує його. Ось кілька оригінальних ідей, які допоможуть вам приємно здивувати свою половинку:

Смачний подарунок. Якщо ваш чоловік ласун – йому неодмінно сподобається такий варіант подарунка. Перед святом в будь-якому магазині можна купити смачні цукерки або печиво у формі сердечок, а також можна замовити спеціальні набори до Дня закоханих (в інтернеті є багато подібних пропозицій).

Подарунковий сертифікат. Якщо ви тривалий час не можете визначитися з подарунком або вибираєте його в останню хвилину, зупиніть вибір на подарунковому сертифікаті. Це допоможе заощадити час і надасть чоловікові можливість самому вибрати подарунок до душі (наприклад, сертифікат в барбер-шоп, екстремальне водіння і т. д.). Це може бути також сертифікат на спільне проведення часу (масаж, вечеря в ресторані).

Напої. Для цінителя напоїв відмінним подарунком на День святого Валентина буде пляшка хорошого вина, віскі, бренді або коньяку. Можете доповнити цей подарунок ще й фірмовими склянками.

Подарунки своїми руками. Можна подивитися в інтернеті, як зробити гарну і незвичайну листівку-валентинку (або ж придумати самостійно). Гарною ідеєю для свята стане "баночка спогадів". Зберіть дрібні речі, які нагадують вам про якусь приємну подію: відпустку, весілля, народження дитини, виграш в лотерею і т. д. Помістіть в пляшку вашу фотографію і доповніть її цими речами (наприклад, мушлями, засушеними квітами, квитками та іншим).

Якщо ваш чоловік захоплюється спортом, виберіть підходящий йому подарунок (абонемент в спортзал або басейн, фітнес-браслет, сумку для інвентарю, одяг для спорту тощо). Для ділового чоловіка підійде у вигляді подарунка портмоне, флешка, шкіряний ремінь, електронний блокнот, портативні навушники і Power-банк. Якщо ваш коханий захоплюється іграми, то подаруєте йому бажану комп'ютерну гру, килимок для мишки, портативну акустику тощо. Головне – зробіть це з любов'ю і тоді ваші старання неодмінно оцінять!

Подарунок дівчині

NtjmD6NX9byfrZkn0foU0iMzj.jpg

У День святого Валентина магазини "рвуться по швах" від сердечок, плюшевих ведмедиків, квітів і цукерок — можливо, це не модні подарунки, але навіть така дрібниця може доставити вашій коханій велику радість.

Косметика і парфумерія. Кожна жінка мріє завжди виглядати доглянутою і привабливою, тому косметичні засоби та парфуми ніколи не вийдуть з моди. Правильно підібрати такий подарунок – справа непроста, чоловікові необхідно вивчити вміст косметички коханої, або заздалегідь її розпитати про уподобання в косметиці. Хорошим рішенням буде покупка сертифіката в її улюбленому магазині.

Прикраси. Кращим подарунком на День закоханих, звичайно ж є прикраси. Можна вибрати гарний браслет, сережки або брошку оригінального дизайну. Такий подарунок допоможе жінці відчути себе ще більш особливою та коханою.

Подарункові сертифікати. Якщо ви ще недостатньо добре знаєте смаки і уподобання своєї дами, подаруйте їй подарунковий сертифікат (в SPA-салон, перукарню, сертифікат на фотосесію, на урок візажу, малювання тощо). Цей подарунок допоможе вам краще дізнатися один одного і зблизитися.

Гаджети і мобільні аксесуари. Можливо, вашій другій половинці давно вже потрібен новий чохол на телефон, навушники або планшет? День закоханих – ідеальний привід порадувати кохану і зробити для неї приємний сюрприз.

Крім того, жінки завжди оцінять по достоїнству подарунки від чоловіків своїми руками – фоторамка, фотоколаж, листівка-валентинка, скринька та інше. Гарною ідеєю для свята також може стати еротичний подарунок – відвертий наряд, наручники, масаж. Не забудьте порадувати свою дівчину букетом квітів, запросіть її на вечерю в ресторан або ж влаштуйте романтичну атмосферу вдома.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як поліпшити стосунки в парі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!