Головна Новини Дозвілля відносини Які питання варто обговорити з партнером до шлюбу
commentss НОВИНИ Всі новини

Які питання варто обговорити з партнером до шлюбу

Багато речей про другу половинку краще дізнатися до шлюбу

13 лютого 2020, 14:50 comments1413
Поділіться публікацією:
Які питання варто обговорити з партнером до шлюбу

Перш, ніж вступати в шлюб, психологи радять парам відверто обговорити деякі питання. Деякі з них досить індивідуальні та унікальні для кожної пари, і коли ви будете розуміти, що мислите з партнером в одному напрямку, тоді і стосунки стануть міцнішими. Про це повідомляє видання Psychology Today.

Фінанси

На жаль, фінансове становище часто стає причиною розлучення багатьох пар. Психологи рекомендують заздалегідь обговорити з другою половинкою бюджетну сферу, а точніше стратегію, за якою вона буде будуватися. Обговоріть, як і де ви будете зберігати заощадження, і чи будете взагалі відкладати гроші на якісь потреби.

Діти

Рано чи пізно в кожній родині піднімається питання дітей, тому варто заздалегідь обговорити його. Потрібно дізнатися, скільки дітей хоче партнер і яких методів виховання дотримується. Якщо ваші бажання збігаються — турбуватися нема про що.

Сексуальний потяг

Тема сексу актуальна в будь-яких стосунках, але необхідно більш детально дізнатися про сексуальні уподобання другої половинки і про те, наскільки ви поважаєте почуття і бажання один одного.

Вирішення конфліктів

В шлюбі складно обійтися без конфліктів, час від часу вони будуть виникати. Саме тому варто дізнатися, як ваш партнер веде себе під час сварки, наскільки він буває запальним і головне — як вирішувати спірні ситуації.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як урізноманітнити секс у шлюбі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!