Головна Новини Дозвілля відносини П'ять порад, які допоможуть зав'язати невимушену бесіду з дівчиною
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять порад, які допоможуть зав'язати невимушену бесіду з дівчиною

Невеликий список тем для розмови, які допоможуть забезпечити приємний вечір під час знайомства з дівчиною

13 лютого 2020, 18:03 comments3719
Поділіться публікацією:
П'ять порад, які допоможуть зав'язати невимушену бесіду з дівчиною

При знайомстві з дівчиною дуже важливо вміти підтримувати розмову. Більше того, її треба завжди направляти в правильне русло, щоб дізнатися більше інформації про дівчину і зрозуміти, наскільки ви один одному підходите. У свою чергу, приємна і невимушена бесіда допоможе їй вирішити  на вашу користь питання про те, чи варто продовжувати спілкування.

Сьогодні ми розповімо вам, як правильно спілкуватися з дівчиною при знайомстві.

Прощупай грунт

Комунікація з дівчиною, особливо якщо ви ще не надто знайомі, схожа на мінне поле. Але якщо ви його пройдете, то підтримувати розмову в майбутньому буде значно легше. Тут найголовніше — вміти слухати. Не варто завалювати дівчину інформацією про себе. Краще дай їй можливість виговоритися і розслабитися. Про себе ж говори тільки по суті.

hGS6PJFx38l930Odsn89z0Tqq.jpg

Задавай правильні питання

Спробуй дізнатися більше про те, які у неї мрії, чим би вона хотіла займатися, які має плани на майбутнє. У будь-якому випадку, якщо поставиш питання на зразок того, де вона працює, то відповідь буде максимально лаконічною. Тому зациклюватися лише на цьому не варто.

Зроби пару компліментів

Не знаєш про що поговорити? Зроби їй комплімент — знайди щось, що в ній є унікального. Це необов'язково має бути щось особливе в зовнішності — досить підкреслити її розум чи почуття гумору. Хоча визнаємо, цьому треба якийсь час вчитися.

Розмовляй про подорожі

Не знаєш про що поговорити в принципі? Розпитай її про те, де вона побувала, куди б їй хотілося повернутися або побувати у майбутньому. Але від історій про свої курортні романи в Туреччині чи на півдні Франції краще утримайся. Краще також поділися мріями і розкажи, як би ти хотів провести ідеальну подорож.

IJFf2Vi9bB_b1z2X_xpHYvAxV.jpg

Порушуй глибокі теми

Постарайся вивести її на емоції — тоді бесіда перестане бути нудною і примітивною. Ти даси дівчині зрозуміти, що зацікавлений у ній. До речі, таким чином легко можеш вивести її на відвертість і зібрати більше інформації про даму. А ще покажеш, що вмієш слухати і прислухатися.

Якщо зумієш слідувати цим простим порадам — приємний вечір вам обом забезпечений. Ну а далі — все в твоїх руках. Лише тобі вирішувати, чи варто розвивати успіх чи ні. А видання "Коментарі" розповість, що подарувати своїй половинці на День святого Валентина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!