Головна Новини Дозвілля відносини Які жіночі фрази можуть «вбити» кохання чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Які жіночі фрази можуть «вбити» кохання чоловіка

Деякі фрази діють на чоловіків як холодна зброя

20 лютого 2020, 16:50 comments2794
Поділіться публікацією:
Які жіночі фрази можуть «вбити» кохання чоловіка

Психологи розповіли, які фрази не варто говорити представникам сильної статі, щоб не зіпсувати відносини. Про це повідомляє видання Ukr.media

Ніколи нічого зробити не можеш

Жінки часто звинувачують чоловіків, в тому що вони "ніколи" не допомагають в домі або "нічого" нормально зробити не можуть. Такі фрази знецінюють особистість партнера і вселяють у ньому невпевненість у власних силах. Чим частіше чоловік буде чути в свою адресу подібні звинувачення, тим швидше почне так думати і шукати можливість проявити свою мужність, але тільки з іншими жінками.

Вистачить страждати дурницями, краще б ...

Коли жінка називає справи чоловіка "дурницею", вона принижує його почуття і показує лише незацікавленість його життям. Партнер розуміє, що його інтереси не враховуються і його сприймають як функцію. Не важливо, що в тебе відбувається, головне — зроби справу. Так ви демонструєте егоїзм і псуєте відносини.

Я народила тобі дитину

Така фраза звучить, як послуга або натяк на бартер: я тобі народила дитину, а ти натомість мені повинен зробити і те, і інше. Такі слова псують відносини людей, тому кохання швидко проходить.

Не чіпай, я сама зроблю!

Часто жінка бере ініціативу у свої руки, не довіряючи чоловікові в якійсь справі. Але такими діями вона лише "вбиває" його мужність, відповідальність і впевненість у собі. Пройде час, і ви заспіваєте про свою втомуи, чоловікові, який і пальцем не поворухне. Але він не винен, адже ви самі забороняли йому проявляти участь.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, яка звичка може зруйнувати щасливі відносини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!