Головна Новини Дозвілля відносини Чому не варто перевіряти відносини на міцність
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому не варто перевіряти відносини на міцність

Така перевірка може зіграти злий жарт із закоханими

24 лютого 2020, 15:40 comments1624
Поділіться публікацією:
Чому не варто перевіряти відносини на міцність

Психологи не рекомендують закоханим перевіряти відносини на міцність, тому що такі "ігри" часто призводять до розставання. Про це повідомляє видання Ukr.Media.

Фахівці стверджують, що стосунки і так часто піддаються перевірці, без ініціативи партнерів. Життя непередбачуване і в ньому виникає багато спірних моментів і ситуацій, коли партнери можуть перевірити свої почуття один до одного. Деякі пари проходять такі перевірки і знаходять компроміси, а деякі — розходяться.

Психологи кажуть, що спеціально влаштовувати перевірки другій половинці не варто, адже недовіра часто призводить до скандалів, які плавно перетікають в непорозуміння, а потім закінчуються розлученням. Необдуманий вчинок може призвести до наслідків, про які потім можна довго шкодувати. Кохану людину легко можна образити своєю недовірою, а от заслужити її пробачення не так вже й просто.

Якщо ваші стосунки міцні і ваш партнер не дає приводів для ревнощів, тоді не варто "грати в ігри". Відчути наскільки між партнерами близький зв'язок, чи є любов і пристрасть, можна навіть з погляду, для цього не обов'язково влаштовувати експерименти.

Раніше видання "Коментарі" повідомляли про те, як поліпшити стосунки в парі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!