Головна Новини Дозвілля відносини Головні принципи справжньої чоловічої дружби
commentss НОВИНИ Всі новини

Головні принципи справжньої чоловічої дружби

Чотири правила, які не варто порушувати, якщо ви не хочете втратити справжнього друга

26 лютого 2020, 18:20 comments3453
Поділіться публікацією:
Головні принципи справжньої чоловічої дружби

Чоловічу дружбу не можна купити за гроші. Чоловіча дружба — вона на століття. Чоловіча дружба — вона як міцне витримане вино. Кому пощастило пізнати радість справжньої чоловічої дружби — той пізнав одну з найбільших радостей, які дарує життя.
Якщо ви вже знайшли справжню чоловічу дружбу, то ось вам кілька її головних принципів.
Чоловіча дружба священна
Ви не можете телефонувати півроку, бачитися і того рідше. Але при цьому ви назавжди залишитеся друзями. При зустрічі ніхто не понтується, все такі ж прості, такі ж братани. Щиро і чесно діліться тим, що сталося з вами за всі ці роки. З часом друзів буде все менше: вони будуть йти зі зміною житла, роботи, способу життя. Але поки вони "поруч" — вони і є твоїми друзями.
Чоловіча дружба і дівчата
Нову дівчину ти знайдеш швидко. Це не складно. З друзями все інакше, набагато складніше і глибше. Цінуй свого друга. Жінка між вами не повинна стояти ніколи. І не забувай про заборону на секс з колишньою друга.
Правила поведінки на “полюванні“
Якщо клеїш з другом "ципочок" в барі, чітко визначтеся, кому яка повинна дістатися. Всіляко допомагайте один одному при бесіді зі "здобиччю". І ні в якому разі не намагайся відвести даму друга, почавши рекламувати себе. Якщо таки вирішили “переграти карти“, вийдіть на перекур і чітко все обговоріть, щоб не було образ.
Дружба та солідарність
Чоловіча солідарність — це допомога товаришеві, коли справа стосується жіночої статі. Допомога надається незалежно від того, правий він чи ні. Це негласне правило, що спонукає чоловіків допомагати один одному. Це еволюцією закладений принципи команди, одного загону, однієї групи. Пам'ятай про чоловічу солідарність, демонструйте її і подавайте приклад майбутньому поколінню.
Не порушуйте ці правила і старі друзі завжди будуть поруч, а для багатьох крутих хлопців навколо дружба з вами стане честю. Також видання "Коментарі" розповість, чому не варто перевіряти відносини на міцність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!