Головна Новини Дозвілля відносини Як правильно сваритися, щоб зберегти відносини
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно сваритися, щоб зберегти відносини

У деяких випадках сварки можуть бути навіть корисні

2 березня 2020, 14:45 comments2506
Поділіться публікацією:
Як правильно сваритися, щоб зберегти відносини

У відносинах існує безліч приводів для конфліктів, деякі з них істотні, а деякі виникають на порожньому місці. Але для того, щоб зберегти стосунки і не образити близьку людину, потрібно сваритися правильно. Про це повідомляє видання Ukr.Media.

Не йдіть, ляскаючи дверима

Багато партнерів під час сварки намагаються піти від конфлікту, як можна голосніше ляскаючи дверима. Але такий вчинок може лише додати масла у вогонь. В очах коханої людини такі дії можуть розцінюватися як байдужість до проблеми у відносинах. Сварка може вщухнути, а от образа залишиться на довгий час.

Не з'ясовуйте відносини публічно

Пам'ятайте, що проблеми у відносинах стосуються тільки вас двох, тому їх не варто виносити на загальний огляд. Публічні скандали не призводять ні до чого хорошого і в більшості випадків закінчуються розставанням.

Не використовуйте заборонені аргументи

Не варто під час сімейних конфліктів згадувати минулі образи, помилки і перераховувати негативні якості один одного. Кожен з партнерів в емоційному стані може зайти занадто далеко і дуже образити кохану людину.

Не ображайте і не звинувачуйте партнера

Якщо ви не можете прийти до компромісу зі своєю другою половинкою, то це не значить, що треба пускати в хід фізичне або емоційне насильство. Ніколи не ображайте партнера, не використовуйте нецензурні вирази. Спробуйте спокійним і рівним голосом пояснити свою позицію.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому партнерам не варто перевіряти відносини на міцність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!