Головна Новини Дозвілля відносини 5 головних помилок, які допускають на сайті знайомств
commentss НОВИНИ Всі новини

5 головних помилок, які допускають на сайті знайомств

Поговоримо про те, чого не можна робити, заповнюючи анкету на сайті знайомств

2 березня 2020, 17:45 comments2822
Поділіться публікацією:
5 головних помилок, які допускають на сайті знайомств

Пошук другої половинки через сайт знайомств став вже досить поширеним явищем. Однією з важливих складових цього процесу є складання анкети. Це теж справа не проста і досить легко помилитися. А як результат — ні одна дівчина на тебе не поведеться.
Поговоримо про найпоширеніші помилки та пошукаємо спосіб уникнути їх.
Мета розмита
Звичайно, всі добре розуміють, що ти збираєшся робити на сайті знайомств. Питання тільки в тому, чи шукаєш ти секс на один раз чи намагаєшся знайти супутницю життя. Якщо в пріоритеті другий варіант, то на нього треба відразу ж вказати. Усілякі розмиті формулювання "по приколу", "сам не знаю", "з цікавості" — спроба зняти з себе відповідальність за будь-яке рішення.
Звернення до всіх
Адже ти шукаєш одну дівчину, а не цілий гарем. Тому звертайся не до всіх, а до однієї дівчини. Непоганим рішенням може бути конкретне запитання на кшталт "Недавно був у Таїланді і в захваті від Бангкока. А яке місто тобі подобається?". Повір, твоя готовність до діалогу буде зрозуміла і без фото інтимного спрямованості.
Занадто довга біографія
Про те, що ти блогер-кулінар-автомобіліст-фотограф-модель і багато іншого, дівчині слід дізнаватися поступово. Як і твій родовід, шкільні успіхи або захоплення. Спочатку зацікав її найяскравішими сторінками твоєї біографії, а потім вже розкривай подробиці.
Довгі списки
Не перетворюй анкету в резюме при пошуку роботи. Просто перелічив кілька важливих фактів про себе, та і справа з кінцем.
Негатив
"Некрасиві дівчата, навіть не пишіть мені", "Якщо у вас не 90-60-90 — я не відповім" і багато подібних фрази відразу відштовхнуть будь-яку поважаючу себе дівчину. Менше негативу і жорстких вимог, адже ти не кастинг в модельне агенство проводиш. Особливо "круто" це все виглядає в анкеті хлопця, який явно не відповідає ідеалу чоловіка для більшості жінок.
Як бачите, підготовка анкети — це ціла наука. Ми впевнені, що ти впораєшся і знайдеш ту єдину, з якою ви станете нерозлучні. А видання "Коментарі" розповість як правильно сваритися, щоб зберегти відносини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!