У яких випадках варто відновити стосунки з колишнім

Є ситуації, коли можна дати відносинам другий шанс

Розставання з коханою людиною - це завжди важкий і болісний процес, який може затягнутися на довгий час. Є партнери, які відразу відпускають один одного і продовжують жити, а є ті, хто всіма силами намагається склеїти і відновити стосунки з колишніми. В яких ситуаціях варто давати людині другий шанс?

Хтось із вас зробив помилку

Часто пари розлучаються через банальні незгоди, ревнощі, інтрижки на стороні і в поривах гніву спалюють всі мости. Але варто пам'ятати, що ми всі помиляємося і якщо ваш партнер щиро кається, то можна спробувати відновити стосунки.

Ви розлучилися в період кризи відносин

Після декількох років відносин може наступити період кризи, коли партнери починають віддалятися один від одного. Складається враження, що почуття перегоріли, а спільні інтереси розійшлися. Але такий період охолодження переживає безліч пар, і він може перерости у нову хвилю пристрасті, потрібно лише знайти сили подолати його і не втратити другу половинку. Якщо ви сумуєте за партнером і розумієте, що це взаємно, тоді варто зійтися.

Ви пішли на поводу у порадників

Є багато людей, які постійно будуть лізти у ваше життя з порадами, але треба завжди слухати себе і своє серце. Якщо ви пішли на поводу у родичів і друзів, які твердили, що ви гідні більшого, а втративши кохану людину, усвідомили свою помилку - постарайтеся повернути ваші відносини.

Ви обоє готові змінюватися

Якщо партнери проаналізували помилки, які призвели до розриву відносин та готові над ними працювати, тоді варто дати один одному другий шанс. Але навчіться знаходити компроміси і приходити до спільного рішення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як правильно сваритися у відносинах.