Головна Новини Дозвілля відносини Що жінка повинна перестати робити у відносинах
commentss НОВИНИ Всі новини

Що жінка повинна перестати робити у відносинах

Не зробіть свої відносини токсичними

5 березня 2020, 18:00 comments2052
Поділіться публікацією:
Що жінка повинна перестати робити у відносинах

Для того, щоб відносини були міцними і здоровими, над ними необхідно постійно працювати. Але жінки, як і чоловіки, роблять дуже багато помилок, які призводять до непорозумінь. Як не повинна вести себе жінка, щоб не відштовхнути партнера?

Не кажіть йому про свої недоліки

Жінки часто скаржаться на свою зовнішність, в надії, що чоловіки переконають їх і обдарують компліментами. Але постійне ниття ні до чого доброго не приводить. Якщо жінка постійно говорити партнеру про те, що вона негарна, товста, незграбна, то незабаром він задумається про пошук нової супутниці.

Доводити свою правоту, у що б то не стало

Під час сварки жінки можуть наполегливо доводити свою правоту, розпалюючи полум'я розбрату все більше і більше. Навіть після конфлікту, вони будуть сидіти і думати про те, що ще могли б сказати своєму чоловікові або які доводи призвести. Але подумайте, що для вас важливіше в відносинах: правота чи вожливість бути щасливим?

Підозрювати його в зв'язку з колишньою

У кожного з нас є минуле, і у вашого хлопця теж. Але чоловіки не думають про своїх колишніх і не згадують про них, якщо тільки їх не пов'язують фінансові зобов'язання і спільні діти. Подумайте, ці ревнощі є тільки у вас або ваш чоловік дійсно дає вам підстави вважати, що між ним і його колишньою не все скінчено?

Порівнювати його з колишнім

У кожного чоловіка є недоліки і всі схильні робити помилки. Але не можна свого чоловіка порівнювати з колишнім, навіть якщо ви помічаєте у їх поведінці, схожі риси. Можливо, справа в тому, що вам подобається певний типаж чоловіків, але в будь-якому випадку, порівняння ніхто не любить.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, в яких випадках варто відновити стосунки з колишнім.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!