Головна Новини Дозвілля відносини П'ять етапів кохання: третій для пари найнебезпечніший
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять етапів кохання: третій для пари найнебезпечніший

Шлях до справжньої любові - це шлях зі злетами та падіннями

19 березня 2020, 14:15 comments2519
Поділіться публікацією:
П'ять етапів кохання: третій для пари найнебезпечніший

Психологи кажуть, що партнери на шляху до справжнього і міцного кохання повинні пройти п'ять етапів, адже відносини — це не тільки радість і щастя, але ще й труднощі, суперечності та взаємопідтримка.

Перший етап: потяг

Коли ви відчуваєте симпатію до людини, починаєте помічати, як вона поглинає всю вашу увагу і думки. На такому етапі хочеться більше часу проводити разом, щоб дізнатися один про одного більше. Гормони вирують, а поцілунки схожі на сотні феєрверків. Перший етап наповнений радістю, грайливістю, спонтанними рішеннями та романтичною атмосферою.

Другий етап: створення пари

Через кілька місяців, коли ви стали повноцінною парою, ваші почуття посилюються, ви насолоджуєтеся товариством один одного, а сексуальне життя тільки процвітає. Багато пар вирішують жити разом або замислюються про це. Проте, на другому етапі з відносин зникає спонтанність, ризик, а з'являються розмови про майбутнє.

Третій етап: дзеркальний

Психологи кажуть, що цей етап найнебезпечніший для відносин і не всім парам вдається його переступити разом. Якщо до цього у вашому житті було багато радості, щастя і романтичних вчинків, то настає фаза "дзеркальна", коли все навпаки. Партнери починають все більше акцентувати увагу на недоліки один одного, з'являється роздратування, злість і докори. Як би там не було, маски скинуті, і раптово всі недоліки і вади оголюються. Ось у чому особливість дзеркального етапу: ви починаєте помічати ті частини себе і свого партнера, про існування яких навіть не підозрювали. Зрештою, задаєтеся питанням: а чи не краще мені залишитися одному?

Четвертий етап: усвідомлення недосконалості

Якщо вам вдалося разом подолати труднощі й зберегти свою любов — вітаємо! На четвертому етапі відносин ви розумієте, що ідеальних людей немає і всі можуть робити помилки. Як тільки ви почнете розуміти, що шлях до кохання заснований на компромісі, розумінні, співчутті, вам стане зрозуміліше і легше жити разом.

П'ятий етап: життя команди

Цей етап говорить про те, що ви зі своєю коханою людиною досягли рівня глибокого взаєморозуміння, і тепер незалежно від того, які випробування буде посилати вам життя, ви впораєтеся з цим, тому що ви одна команда!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що жінка повинна перестати робити у відносинах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!