Головна Новини Дозвілля відносини Яким слід навчитися навичкам, щоб розташувати до себе дівчину
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким слід навчитися навичкам, щоб розташувати до себе дівчину

Ти високо піднімешся в очах дівчини, якщо будеш захоплений яким-небудь з цих хобі

20 березня 2020, 13:08 comments2596
Поділіться публікацією:
Яким слід навчитися навичкам, щоб розташувати до себе дівчину

Якщо вже вирішив вразити вподобану дівчину, то неодмінно розкажи їй про своє хобі. Захоплений якоюсь цікавою справою чоловік має значно більше шансів на успіх у протилежної статі. Якщо ти ще не придумав, чим би таким цікавим зайнятися, то ми насмілимося дати тобі кілька рекомендацій.

Музикант

Не важливо, на чому грати. Це може бути гітара, фортепіано, флейта, саксофон або банджо – абсолютно все одно. Її цікавить не твоя музика, а романтична аура, яка оточує будь-якого чоловіка, який зможе зіграти хоча б найпростіші композиції. Якщо навіть до найпростіших мелодій тобі ще кілька років напружених занять, вигадай, що граєш на екзотичному інструменті. Наприклад, валторні або арфі. Вона не перевірить, а фотошоп зробить все інше.

Спортсмен

Сильний хлопець потрібен будь-якій дівчині. Наприклад, щоб захистити її від нападу не дуже хороших людей. Але тут справа не тільки в цьому. Коли ти займаєшся командними або контактними видами спорту, то завжди є місце духу суперництва. Їй треба, щоб ти був бійцем і гідним конкурентом, який здатний здобувати перемоги. Необов'язково відразу бігти на бокс або боротьбу! Повісь у будинку грушу і з суворим видом лупи по ній кулаками, проходячи повз. Дівчина буде в захваті. Тобі ж залишається натякнути на своє славне минуле в елітному спецзагоні.

Майстер на всі руки

Не варто мучити її розповідями про гайки і шестеренки. А ось полагодити раптово полетівший кран або почистити її ноут від вірусів — це уб'є наповал. Інтерес до чоловіка, який вміє управлятися з молотком і комп'ютером, зрозумілий: умілець на всі руки — готова домашня прислуга. Ти ж не настільки безнадійний, щоб не полагодити кран або бачок? Головне, роби це знехотя, злегка недбало, жартуючи над її безпорадністю. Негоже джентельмену послужливо допомагати дамі — втратиш повагу.

Твої вміння безперечно привернуть увагу дівчини. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять етапів любові і чому третій найнебезпечніший.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!