Головна Новини Дозвілля відносини За що чоловік ніколи не повинен вибачатися
commentss НОВИНИ Всі новини

За що чоловік ніколи не повинен вибачатися

Чоловік повинен вміти вибачатись, але тільки не за ці три речі

27 березня 2020, 13:21 comments7371
Поділіться публікацією:
За що чоловік ніколи не повинен вибачатися

Вміти вчасно вибачитися — це сильна сторона будь-якого чоловіка. Але не варто вибачатися за будь-якого приводу. Є речі, за які чоловікові ніколи не повинно бути соромно перед іншими. Сьогодні ми розповімо тобі про них.

Переконання

Чоловік з переконаннями викликає повагу. Чоловік з чіткою системою цінностей, який не приховує їх і здатний встати на їх захист, викликає ще більшу повагу. Наявність твердих принципів в нашу епоху є настільки рідкісною і цінною якістю, що вибачатися за них точно не варто.

Милосердя

Прощати вміють лише люди з дійсно великим серцем. І хай навколо тебе дивуються, що ти подаєш руку недоброзичливцям або не губиш переможеного ворога остаточно. Тебе це хвилювати не повинно. Не виявляй зайву жорстокість тільки через те, що хтось чекає цього від тебе. І вже тим більше не вибачайся за це.

Невдачі

Безумовно, це страшна фобія більшості людей. Це страх того, що спробуєш, у тебе не вийде, і всі навколо будуть над тобою насміхатися. Вони ніколи цього не забудуть і ганьба цієї невдачі буде з тобою все життя. Але так налаштовуватися не можна. Думай про те, що ти — людина, у якої вистачає мужності піти на ризик. Краще зробити спробу, ніж шкодувати, що так і не спробував. І ніхто не може бути твоїм суддею.

Також видання "Коментарі" розповість, як впливає на психіку зайвий песимізм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!