Головна Новини Дозвілля відносини Як задати відносинам відразу правильний тон
commentss НОВИНИ Всі новини

Як задати відносинам відразу правильний тон

Створюйте здорові відносини з самого початку

28 березня 2020, 19:00 comments1779
Поділіться публікацією:
Як задати відносинам відразу правильний тон

Якщо ви знайшли людину, з якою хочете завести міцні відносини, тоді зробіть так, щоб вони розвивалися правильно з самого початку. Ось кілька способів, які допоможуть задати вашому роману правильний тон.

Не зациклюйтеся на деталях

Постарайтеся не ускладнювати ваші стосунки і не шукайте в кожному слові чи жесті партнера прихований знак. Дозвольте собі розслабитися і не переоцінювати вчинки один одного, інакше це може перерости в якусь параною.

Відкрито говоріть про свої плани

Якщо ви хочете побудувати з партнером здорові стосунки, тоді перестаньте грати в недоступність і таємничість. Говоріть прямо, коли ви б хотіли з ним побачитися і по можливості розповідайте про свої плани. Це дозволить партнеру підготується до зустрічі з вами і проявити ініціативу.

Не турбуйтеся про те, хто першим зателефонує

Багато дівчат вважають, що не повинні дзвонити хлопцю першими, щоб він не запідозрив їх у симпатії. Але це ж дурниці, якщо вам подобається чоловік, тоді навіщо мучитися в роздумах, чому він не дзвонить. Зробіть ваше спілкування природним, без "хто перший". Якщо вам буде цікаво говорити один з одним, то ви навіть не згадаєте, хто зважився на перший крок.

Покажіть, що ви довіряєте йому

Якщо хочете, щоб відносини будувалися на чесності та довірі, тоді почніть з себе. Покажіть своєму партнеру, що ви йому довіряєте і не будете контролювати кожен його крок, переглядати повідомлення і вимагати якихось обіцянок.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як правильно сваритися, щоб зберегти відносини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!