Головна Новини Дозвілля відносини Як не повинен чинити чоловік після сварки
commentss НОВИНИ Всі новини

Як не повинен чинити чоловік після сварки

Чоловік має залишатися з холодною головою і не робити дурниці у разі сварки з дівчиною

30 березня 2020, 13:24 comments3871
Поділіться публікацією:
Як не повинен чинити чоловік після сварки

Сварки між хлопцем і дівчиною — це цілком нормальне явище при тривалих відносинах. Тим не менш, чоловіки часто схильні драматизувати і після сварки здійснюють не зовсім обдумані і правильні вчинки, що тільки загострює ситуацію. Саме тому сьогодні ми вам розповімо, як не треба робити.

Не мчись займатися сексом з її подругами. Ніякого примирення не буде, якщо вона дізнається, що ти приставав до її подруги або взагалі спав з нею. Тим більше якщо у тої груди на два розміри більше.

Не дзвони їй, як ніби нічого не сталося, з питанням: "Ну як ти там?" Навіть якщо при звуках твого голосу серце заб'ється від хвилювання, наступного емоцією буде гнів, а не бажання покласти край сварці. Це просто хамська поведінка. Ніби пропозиція піти прогулятися, коли у неї будинок горить.

Не повторюй занадто часто, що ти один у всьому винен. Твоє посипання голови попелом може, як не дивно, лише посилити її образу. Жінки дуже сильно схильні до самозвинувачення. Тому буде значно мудріше, перед тим як помиритися, надати їй можливість переглянути її власні помилки.

Не роби вигляд, ніби ніякого розриву не було. Це самообман — він був. І це була найважливіша віха у ваших взаєминах, яка допомогла обом зрозуміти, наскільки вам важко один без одного і наскільки дбайливіше і поважніше тепер ви повинні ставитися до своїх почуттів.

Бажаємо тобі менше сварок зі своєю коханою. Також видання "Коментарі" розповість, як поставити правильний тон відносинам, що зароджуються.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!