Головна Новини Дозвілля відносини Які жіночі звички відштовхують чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Які жіночі звички відштовхують чоловіків

Ці звички деяких чоловіків дуже дратують

1 квітня 2020, 12:20 comments2795
Поділіться публікацією:
Які жіночі звички відштовхують чоловіків

Якщо при першій зустрічі чоловік звертає увагу на зовнішність дівчини, то при подальшому розвитку стосунків, важливу роль відіграє її поведінка і манери. Психологи розповіли, які жіночі звички найбільше дратують і відштовхують чоловіків.

Плітки

Всі жінки люблять пліткувати і часто розповідають своїм чоловікам подробиці особистого життя своїх подруг або колег. Але всього має бути в міру. Якщо жінка не контролює себе і постійно говорить про когось своєму обранцеві, особливо в неприємному світлі, в кінцевому підсумку, це його почне дратувати. Чоловік вирішить, що його супутниця більш зациклена на чужих проблемах, ніж на їх відносинах.

Незручний одяг

Кожна дівчина, збираючись на побачення, хоче виглядати гарно і бездоганно. Але навряд чи прогулянка в парку на високих підборах і в короткій спідниці буде радувати вашого чоловіка. Його увага буде зосереджена на тому, що вам холодно, болять ноги або ви втомилися ходити. Звичайно, те, що ви одягнулися не "по ситуації" буде його дратувати. Пам'ятайте, що залишатися гарною можна і в повсякденному одязі.

Говорити натяками

Якщо дівчатам дуже подобається говорити натяками, то чоловіків це дико дратує. Представники сильної статі звикли, щоб їм всі говорили чітко і по суті, так що якщо ви хочете на день народження новий телефон — так і скажіть.

Плач без особливих причин

Багато чоловіків терпіти не можуть жіночих сліз, тому що не знають, як на них правильно реагувати і діяти в таких ситуаціях, особливо, якщо плач без особливих причин. Рано чи пізно така поведінка дівчини почне дратувати і відштовхувати від себе.

Занадто довгі збори

Так, дівчатам необхідно набагато більше часу, щоб зібратися, ніж чоловікам. Але якщо ці збори затягуються на кілька годин і ви постійно через них кудись запізнюєтеся, то чоловік може засумніватися у вашій відповідальності й організованості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які звички видають наші психологічні слабкості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!