Десять романтичних ідей, які допоможуть пережити карантин. Частина 1

Цікаві заняття і частка романтики допоможуть закоханим пережити карантин без сварок

І так, ти і твоя дружина (або дівчина) виявилися замкнутими в одній квартирі на невизначений час. Це не сценарій фільму жахів, просто в країні карантин. Цілком природно, що з часом ви починаєте потроху дратувати одне одного. Цей процес неминучий, але їй можна протидіяти з допомогою цікавих занять і включення романтики в ваше повсякденне життя.

Почитайте удвох

Це куди більш веселе заняття, ніж може здатися. Досить запастися приємним напоєм і по черзі читати глави з книги. В тісних обіймах та під романтичний сюжет - саме те. Особливо якщо це хороша чоловіча книга.

Вивчіть танець

В Інтернеті можна знайти купу кліпів, в яких присутній заразливий танець. Чому б вам не повторити його удвох? Чи може вивчити щось класичне?

Зробіть домашні спа-процедури

Побалуйте себе ванною, масками і масажем (можна з плавним переходом в еротичний). До речі, спільне прийняття душу або ванни теж може закінчитися приємним сексом (але візьми до уваги кілька правил безпеки).

Займіться фітнесом парним

Відмінний варіант - парна йога (тут будьте обережні - потрібна спеціальна підготовка). Якщо її нема - просто стимулюйте один одного до занять спортом.

Зіграйте на роздягання

Тут підійде все - карти, шахи, шашки. Переможений знімає елемент одягу.

Ці заняття допоможуть вам витримати присутність один одного протягом довгого часу і зроблять ваше перебування більш приємним. У наступній частині статті ми розповімо тобі про ще п'ять способів цікаво провести час зі своєю коханою під час карантину. Також видання "Коментарі" розповість, як запропонувати дівчині секс за графіком.