Головна Новини Дозвілля відносини Небезпечні міфи про шлюб, які руйнують стосунки
commentss НОВИНИ Всі новини

Небезпечні міфи про шлюб, які руйнують стосунки

Важливо вміти відрізняти міфи про шлюб від дійсних фактів

2 квітня 2020, 13:10 comments1486
Поділіться публікацією:
Небезпечні міфи про шлюб, які руйнують стосунки

Багато людей прагнуть до ідеалу у відносинах, тому що вважають, що тільки так можна створити міцний і щасливий шлюб. Але реальність зовсім інша. Партнерам важливо навчитися знаходити компроміси і впоратися з недоліками один одного. Так, які міфи про шлюб слід розвіяти?

Подружжя повинне проводити вільний час разом

Психологи стверджують, що стосунки стають міцнішими, коли у закоханих є спільні інтереси і захоплення. Але при цьому, у кожного партнера має бути особистий простір і свобода, яка допоможе уникнути в сім'ї конфліктів і розбіжностей. Не потрібно бути разом 24/7, інакше ваші стосунки будуть під загрозою.

Якщо люблять, то не сваряться

Це не правда, сварки виникають навіть у самій міцній сім'ї і в цьому немає нічого страшного! Партнерам важливо випустити пар і обговорити спірні моменти — це допомагає краще пізнати один одного. Тут важливо, щоб кількість сварок не перевищувала кількість приємних і душевних днів.

Ревнощі допоможуть відновити відносини

Якщо у вашій родині почалися проблеми, краще шукайте шляхи їх вирішення, а не підливайте масла у вогонь. Ревнощами можна привернути увагу партнера, але своїми діями ви можете домогтися зворотного ефекту.

Дитина зміцнює відносини

Багато пар дійсно так вважають. З одного боку, дитина зміцнює відносини, тому що мама і тато об'єднують зусилля, щоб її виховувати, розвивати, любити і так далі. Але з іншого — відносини перевіряються на міцність, адже малюк вимагає уваги, відповідальності, організованості та взаємопідтримки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як надати відносинам відразу правильний тон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!