Головна Новини Дозвілля відносини Десять романтичних ідей, які допоможуть пережити карантин. Частина 2
commentss НОВИНИ Всі новини

Десять романтичних ідей, які допоможуть пережити карантин. Частина 2

Цікаві заняття, які допоможуть пережити карантин, якщо ви далеко один від одного

2 квітня 2020, 15:37 comments2918
Поділіться публікацією:
Десять романтичних ідей, які допоможуть пережити карантин. Частина 2

У попередній частині статті ми обговорили, чим цікавим ти міг би зайнятися зі своєю дівчиною (або дружиною), якщо ви опинилися замкнені разом в одній квартирі на час карантину. Але ситуація може скластися так, що карантин змусить вас витримати довготривале випробування розлукою. На цей випадок ми також можемо дати вам кілька хороших порад.

Увімкніть творчість

Можливо, ти вмієш гарно малювати? Присвяти день творчості, а потім вийшли коханій її портрета, який ти намалював.

Приготуйте їжу разом

Це нескладно, якщо використовувати відеодзвінки, які сьогодні доступні в будь-якому месенджері. Просто запустіть відеочат і приступайте!

Займіться секстингом

Інтимне листування — дуже навіть крута розвага, якщо врахувати, що ви не можете бути разом. Заодно ти попрактикуєшся в умінні робити компліменти і зможеш підключити свою бурхливу фантазію.

Пишіть любовні листи

Чому б не задіяти епістолярний жанр? Пишіть гарні тексти. Можете відправляти їх по електронній пошті, а можете зачитувати по телефону. А якщо у вашому місті працює служба доставки, то відправте паперовий лист в конверті, написаний від руки. Це дівчина точно оцінить.

Пограйте у відеоігри

Якщо ви обидва любите відеоігри, можна весело провести час, змагаючись між собою або разом вбиваючи монстрів і поганих хлопців. Це точно допоможе скрасити будь-який вечір.

Ці заняття допоможуть тобі витримати відносини на відстані і щасливо дожити до реальної зустрічі, яка буде після завершення карантину. Також видання "Коментарі" нагадає, чим цікавим можна зайнятися, якщо ти зі своєю коханою виявився закритий в одній квартирі на час карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!