Головна Новини Дозвілля відносини Названо головні жіночі помилки на початку відносин
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо головні жіночі помилки на початку відносин

Початок відносин - важливий період в житті кожної пари

7 квітня 2020, 13:20 comments1812
Поділіться публікацією:
Названо головні жіночі помилки на початку відносин

На початку відносин партнери дуже захоплені одне одним, вони відчувають багато різних емоцій. На початкових етапах складно говорити про кохання, але точно можна говорити про закоханість та пристрасть. Але іноді жінки втрачають голову і роблять масу помилок, чим відлякують партнера, а самі відносини наближаються до краху. Що ж робити не можна?

Втручатися в його життя

Після першого побачення не можна брати чоловіка під жорсткий контроль. Якщо ви постійно будете питати, де і з ким він був, то велика ймовірність, що одним побаченням все і закінчиться. Не обмежуйте його свободу і особистий простір, тому що чоловік дуже швидко втече від вас.

Задавати безглузді запитання

Не варто у чоловіка на початку стосунків одразу питати про кохання, такі питання злять і дратують сильну половину людства. Часто чоловіки говорять про любов вчинками, а не словами, тому питання "А ти мене любиш?", особливо, якщо ви ставите його постійно, може викликати обурення. Повірте, коли чоловік вас дійсно полюбить, то сам про це скаже.

Грати на публіку

Часто жінці хочеться "перевірити" свого партнера, викликати в нього ревнощі, тому вона починає грати на публіку, відкрито фліртуючи з іншими чоловіками, демонструючи зухвалу поведінку. Будьте обережні, така поведінка може зіграти з вами злий жарт і викликати протилежний ефект, навряд чи чоловік, бачачи таку поведінку на початку відносин, захоче їх продовжувати.

Розкручувати на гроші

На початку відносин потрібно мати почуття власної гідності і не просити у чоловіка щось купувати. Є такі жінки, які буквально з першого побачення вимагають придбати туфельки або сумочку, заплатити за вечерю. На початку стосунків жінка повинна показати свою самостійність і незалежність, тоді викличе у чоловіка повагу.

Бути нав'язливою

Є жінки, у яких відразу після знайомства з чоловіком зносить голову. Вони починають йому писати, дзвонити, активно втручатися в його особисте життя і наполегливо вимагати зустрічі, відповідей на смски і дзвінки. Такою поведінкою вони заявляють, що дуже зацікавлені в продовженні відносин, от тільки чоловік буде від такої жінки тікати як від вогню, бо не потерпить такого активного нав'язування.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які фактори впливають на тривалість стосунків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!