Головна Новини Дозвілля відносини Як правильно вести інтимне листування: головні принципи секстингу
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно вести інтимне листування: головні принципи секстингу

Що треба засвоїти, якщо довгим карантинним вечором вирішив потішити себе інтимним листуванням

7 квітня 2020, 15:23 comments7666
Поділіться публікацією:
Як правильно вести інтимне листування: головні принципи секстингу

Сучасні хлопці та дівчата відчувають себе досить розкуто, коли мова йде про сексуальні теми. Це сприятливо позначається на веденні інтимних листуваннях з пікантними подробицями, що більше відомо як секстинг. Ця форма спілкування особливо популярна тепер, коли багато молодих людей без діла замкнені у своїй квартирі.

Ми розповімо тобі, як правильно вести інтимну переписку, щоб розлука з коханою не була для тебе занадто важким випробуванням.

Коли доречний секстинг

Еротичне листування не може замінювати нормальні сексуальні відносини, а лише доповнює їх, поки закоханим не вдається зустрітися особисто. Але знову ж таки, якою б захоплюючою і (чого гріха таїти) спокусливою не була переписка, вона не рекомендується для постійного використання.

"Рукописи не горять!"

Сакраментальна фраза відноситься і до еротичного листування: не варто ревно зберігати всі повідомлення і створювати цілі архіви в н-ній кількості томів. Уяви, що інтимні подробиці побачать не ті очі, яким це адресувалося. Не дуже приємно, правда?

Використовуй фантазію

Якщо ти ніколи не читав еротичних текстів, відразу даємо пораду: зазирни в інтернет, там можна знайти заготовки на будь-який смак. А у випадку, якщо ти хочеш самостійно "пограти словами" — клич на допомогу уяву. До речі, в секстингу з партнеркою ти цілком можеш жирненько так натякнути на втілення своїх еротичних фантазій. Чом би і ні?

Слова або фото?

Велика кількість еротичних фотографій — запорука того, що листування довгим не буде. Починати варто з хорошого письмового тексту, місткого і короткого, яскравого і досить відвертого. До речі, так легше буде і збентеження подолати — адже на відстані не видно, як червоніють твої вуха від сором'язливості.

Головне, щоб така розвага не задомінувало над іншими видами стосунків, адже спілкування і секс вживу набагато приємніші. Також видання "Коментарі" розповість про шість головних компонентів хорошого сексу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!