П'ять професій, які зітруть на порох будь-які відносини

Навіть найміцніші стосунки будуть зруйновані, якщо ти почнеш працювати за цими спеціальностями

Робота часто може стати на шляху успішних відносин. Звісно, любов може подолати всі перешкоди, але бувають моменти, коли чоловік стоїть перед вибором - залишитися зі своєю коханою або з головою зануритися в роботу, яка так її засмучує. Сьогодні ми поговоримо про п'ять професій, які ніяк не можуть стояти пліч-о-пліч з хорошими стосунками.

Найманий вбивця

Деякі дівчата знаходять кілерів сексуальними, а запечена кров на черевиках тільки додає екстриму. Але вся справа в рівні професіоналізму. Якщо ти ходиш по ночах в прикиді Леона-кілера, похмуро поглядаючи не місяць, можливо ти не стільки кілер, скільки просто ідіот.

Стриптизер

Може, тебе збуджує мати дружину-стриптизерку, але дівчата з іншого тіста. "Мій чоловік – стриптизер", - звучить для неї просто огидно. Крім звичайних ревнощів, їй буде ніяково перебувати серед подруг, чиї чоловіки скачуть по зелених галявинах з дітьми на шиї, поки об тебе труться збожеволілі від збудження самки.

Католицький священик

По багатьом і багатьом причин ти навіть не переспиш з жінкою – не кажучи вже про спільне життя. Тепер ти одружений на вищих силах, приятелю. Вибач, але з черницями теж не можна.

Президент фан-клубу
Якщо ти носиш гучний титул "офіційний голова фан-клубу (вставити назву)", то свідомо програв. На розум приходять товсті окуляри, вугри, скоби в роті і недорікуватість. Це мрія кожної жінки? Ні. І дозволь не пояснювати, чому.

Виробник креслярських кнопок

З такою професією ти і сам не захочеш провести залишок життя з самим собою. Немає нічого більш сумного, ніж це.

Якщо хочеш мати серйозні стосунки, то з цими п'ятьма професіями доведеться зав'язати. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять жіночих помилок, які можуть зруйнувати навіть найміцніші стосунки.