Головна Новини Дозвілля відносини П'ять професій, які зітруть на порох будь-які відносини
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять професій, які зітруть на порох будь-які відносини

Навіть найміцніші стосунки будуть зруйновані, якщо ти почнеш працювати за цими спеціальностями

10 квітня 2020, 14:44 comments18221
Поділіться публікацією:
П'ять професій, які зітруть на порох будь-які відносини

Робота часто може стати на шляху успішних відносин. Звісно, любов може подолати всі перешкоди, але бувають моменти, коли чоловік стоїть перед вибором — залишитися зі своєю коханою або з головою зануритися в роботу, яка так її засмучує. Сьогодні ми поговоримо про п'ять професій, які ніяк не можуть стояти пліч-о-пліч з хорошими стосунками.

Найманий вбивця

Деякі дівчата знаходять кілерів сексуальними, а запечена кров на черевиках тільки додає екстриму. Але вся справа в рівні професіоналізму. Якщо ти ходиш по ночах в прикиді Леона-кілера, похмуро поглядаючи не місяць, можливо ти не стільки кілер, скільки просто ідіот.

Стриптизер

Може, тебе збуджує мати дружину-стриптизерку, але дівчата з іншого тіста. "Мій чоловік – стриптизер", — звучить для неї просто огидно. Крім звичайних ревнощів, їй буде ніяково перебувати серед подруг, чиї чоловіки скачуть по зелених галявинах з дітьми на шиї, поки об тебе труться збожеволілі від збудження самки.

Католицький священик

По багатьом і багатьом причин ти навіть не переспиш з жінкою – не кажучи вже про спільне життя. Тепер ти одружений на вищих силах, приятелю. Вибач, але з черницями теж не можна.

Президент фан-клубу
Якщо ти носиш гучний титул "офіційний голова фан-клубу (вставити назву)", то свідомо програв. На розум приходять товсті окуляри, вугри, скоби в роті і недорікуватість. Це мрія кожної жінки? Ні. І дозволь не пояснювати, чому.

Виробник креслярських кнопок

З такою професією ти і сам не захочеш провести залишок життя з самим собою. Немає нічого більш сумного, ніж це.

Якщо хочеш мати серйозні стосунки, то з цими п'ятьма професіями доведеться зав'язати. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять жіночих помилок, які можуть зруйнувати навіть найміцніші стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!