Головна Новини Дозвілля відносини Як зберегти стосунки, якщо вони на межі розпаду
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зберегти стосунки, якщо вони на межі розпаду

Навіть якщо справи зовсім кепські, ніколи не пізно спробувати зберегти стосунки, що розпадаються

13 квітня 2020, 14:51 comments1945
Поділіться публікацією:
Як зберегти стосунки, якщо вони на межі розпаду

Відносини часто заходять в глухий кут і здається, що вже нічого не можна виправити. Партнери ніби не чують один одного і повністю зосереджені на своїх образах. Але якщо ти дійсно налаштований спробувати все виправити і дати вашій любові друге життя, ми дамо тобі кілька порад, які допоможуть направити ситуацію в русло якщо не примирення, хто хоча б взаєморозуміння.

Не отгораживайся

У ситуації невизначеності виникає бажання захиститися і закритися від будь-яких неприємних ситуацій. Але стримуючи свої емоції, проблему не вирішиш, а приховання почуттів призведе до нервових зривів або депресії. Коли партнер дозволяє собі образливі висловлювання, не варто закриватися в собі, а просто спокійно висловити все, що відчуваєш. Це, звичайно, мало що змінить, але тобі самому стане легше.

Не критикуй і не ображай

Неможливість достукатися до партнера і вплинути на його рішення викликає бажання висловитися різко і безапеляційно, продовжити суперечку й утримати увагу. Однак це лише погіршить ситуацію і ніяк не поліпшить її. Це стосується і взаємних образ. Якщо відчуваєш, що ось-ось вибухнеш, зроби глибокий вдих і подумай, чи варто це говорити.

Не вини партнера у всіх гріхах

Звичайно, хочеться, щоб близька людина відразу зрозуміла всі свої проколи і визнала провину. Але не треба звинувачувати її в усіх негараздах ваших стосунків. Замість цього — задавай питання і навчися слухати. Говори лише тоді, коли хочеш висловити свій погляд на ситуацію. Розкажи про свої почуття і запитай, що відчуває друга сторона. Це допоможе зблизитися і зосередитися на тому, що можна виправити.

Сподіваємося, ці прості поради допоможуть тобі і твоїй другій половинці пережити негаразди і зберегти ніжні почуття один до одного. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять професій, які зітруть на порох будь-які стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!