Головна Новини Дозвілля відносини 5 причин, чому заміжні жінки заздрять холостячкам
commentss НОВИНИ Всі новини

5 причин, чому заміжні жінки заздрять холостячкам

Заміжні жінки сумують за деяким речам

16 квітня 2020, 15:30 comments2292
Поділіться публікацією:
5 причин, чому заміжні жінки заздрять холостячкам

Згідно стереотипу, кожна жінка мріє вийти заміж, а коли це трапляється, всі подруги їй заздрять. Але в шлюбі жінка одні можливості набуває, а інші втрачає. Які речі можуть змусити її сумувати за холостяцьким життям?

Вільна жінка ні перед ким не звітує

Жінка, яка не перебуває у відносинах, йде куди хоче і з ким хоче. Вона сама вирішує, коли піти на прогулянку в парк, по магазинах і в кіно, не підлаштовуючись під чийсь розпорядок дня. Вільна жінка не зобов'язана звітувати, чому повернулася пізно, чому не готова вечеря і не випрасувані сорочки. Не потрібно нікому нічого пояснювати, виправдовуватися і аргументувати.

У незаміжніх більше часу на кар'єру і хобі

Всі відносини будуються по-різному, але в більшості випадків, заміжня жінка віддає "всю себе" дому. Їй важливо налагодити сімейний затишок, відсунувши свої бажання та уподобання на задній план. В її щоденному графіку з'явилися нові пункти, які важливо виконувати. А незаміжні дами розпоряджаються своїм часом як хочуть, з турботою про себе і свої інтереси.

Вільна дівчина може дивитися будь-які фільми і серіали

Добре, коли інтереси чоловіка і жінки збігаються і вони можуть спокійно насолодитися переглядом кінофільму. Але так буває не у всіх. У шлюбі через те, що дружина хоче дивитися шоу, а чоловік футбол може виникнути справжня сварка. А незаміжнім жінкам не варто про це переживати, адже їм не потрібно підлаштовуватися під чиїсь інтереси.

Холостячка може завести домашню тварину

Вільній жінці не треба питати дозволу, щоб завести домашню тварину. Якщо вона може і хоче поселити у себе пару котів, собак, папугу і черепашку — і кожному забезпечити належний догляд — чому б і ні. А ось у шлюбі такі рішення приймаються спільно.

Вільна дівчина може фліртувати і приймати знаки уваги

Якщо дівчина не перебуває в постійних відносинах, то може собі дозволити флірт і залицяння з кількома різними чоловіками, чому б і ні. Вона може взяти і принести додому будь-подарунок від чоловіка, повечеряти з ким вважає за потрібне, спілкуватися з друзями-чоловіками. Якщо ж так буде вести себе заміжня дама, то навряд чи її чоловік це оцінить.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що жінка повинна перестати робити у відносинах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!