Головна Новини Дозвілля відносини За якими критеріями чоловіки вибирають собі дружину
commentss НОВИНИ Всі новини

За якими критеріями чоловіки вибирають собі дружину

Ці якості у жінок привертають увагу чоловіків

17 квітня 2020, 15:40 comments3181
Поділіться публікацією:
За якими критеріями чоловіки вибирають собі дружину

При виборі дружини чоловік керується не тільки зовнішніми даними, але і багатьма іншими критеріями, які важливі для нього. Психологи назвали кілька якостей, які чоловіки найчастіше шукають в дружині.

Спільні інтереси

Навіть у повних протилежностей можуть бути схожі звички і захоплення, адже спільні інтереси зовсім не означають, що жінка обов'язково повинна любити бокс, розбиратися в машинах і любити риболовлю. Чоловікові важливо, щоб у них з жінкою збігалися погляди на життя и на спільне майбутнє.

М'якість і турбота

Навіть якщо ви підкорили серце свого чоловіка образом фатальної жінки, це не означає, що він прагне бачити вас такою завжди. Протягом цукерково-букетного періоду і чоловік, і жінка, прагнуть показати себе з вигідного боку, але справжні "обличчя" і бажання пари все ж трохи інші. Найчастіше, чоловікові потрібна не фатальна левиця (ну хіба що в ліжку), а лагідна, турботлива жінка.

Скромність

У цьому пункті повністю розкривається значення виразу: "з одними гуляють, а на інших одружуються". Чоловік по натурі мисливець і звичайно ж він прагне, щоб його жінка була найкращою, тому полює за "гарячими" штучками. Але в шлюбі важливі зовсім інші якості, тому краса, пишні форма і секс нон-стоп змінюються ласкою, лагідністю, скромністю і цнотливістю. Таку дівчину не соромно познайомити з батьками, і вона прекрасно підходить на роль матері.

Господарність

Це важлива частина подружніх відносин, за якої найчастіше виникає маса суперечок і конфліктів. Чомусь побут прийнято вважати виключно жіночої ієрархією, спираючись на цю думку, чоловік шукає господиню, яка любить чистоту і порядок, смачно готує і зможе звити затишне сімейне гніздечко. Правда, є категорія чоловіків, для яких цей пункт не особливо значущий, такі чоловіки не проти захистити свою жінку від побуту, найнявши хатню робітницю і помічницю по господарству.

Розуміння

Жінка, яка розуміє чоловіка, знає всі його потреби, поважає бажання і рахується з інтересами, підкорить чоловіка з першого погляду. Ідеальні відносини будуються там, де партнери дають один одному певну свободу, а не перекривають кисень.

Вірність

Довіра — це один з чотирьох стовпів, на яких будуються міцні гармонійні стосунки. У дружини чоловік візьме ту жінку, якій цілком довіряє, з якої відчуває себе спокійно і затишно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому не варто перевіряти відносини на міцність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!