Головна Новини Дозвілля відносини Головні помилки, які заважають підкорити жінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Головні помилки, які заважають підкорити жінку

При всіх достоїнствах, ти можеш зазнати невдачі, якщо допустиш ці промахи

27 квітня 2020, 13:19 comments3095
Поділіться публікацією:
Головні помилки, які заважають підкорити жінку

Прагнеш завоювати серце прекрасної дами і при цьому не можеш добитися успіху? Таке трапляється досить часто. І зовсім не тому, що ти не гарний собою або недостатньо розумний. Цілком можливо навіть, що твоя обраниця налаштована доброзичливо по відношенню до твоїм зусиль. Але все одно щось не клеїться і врешті-решт тобі дають від воріт поворіт і ти зазнаєш невдачі. Спробуємо розібратися, чому це відбувається.

Ти дуже милий хлопець"

Ти помічав, що найбільш привабливі дівчата рідко тягнуться до "милих" хлопців? Замість цього вони роками зустрічаються з "відморозками". А на таких як ти просто не звертають уваги. Справа в тому, що потяг до справжніх чоловіків – це основний жіночий інстинкт. Тому більше свободи в думках, самостійності у вчинках і непередбачуваності в поведінці – вони це оцінять.

Ти віддаєш їй всю владу

Не можна потурати жінкам у всіх їхніх бажаннях. Постійно робиш те, що хоче дівчина? Найдурніша тактика. Завтра, максимум післязавтра вона переступить через тебе і вирушить назустріч новим пригодам. Запам'ятай, жінкам ніколи не подобаються слабаки і підкаблучники. Втім, як і хами з мужланами.

Ти мислиш стереотипами

Тільки аутсайдери вважають, що дівчат цікавить лише розмір гаманця і карколомна зовнішність. Може, навіть певний вік або зріст. Насправді більшість жінок притягує не чекова книжка і краса чоловіка, а його особиста чарівність. Тому вчися визначати риси особистості, цінні для тієї або іншої дівчини, і тоді саме ти станеш її ідеалом. І ні в якому разі не здавайся, якщо ти не олігарх або невисокий на зріст.

Тепер, коли ти знаєш ці підводні камені, твої шанси на успіх у протилежної статі істотно зростуть. Також видання "Коментарі" розповість, в яких випадках не варто займатися сексом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!