Головна Новини Дозвілля відносини Чотири ознаки, які вказують на гармонійні відносини
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири ознаки, які вказують на гармонійні відносини

Над відносинами необхідно постійно працювати

30 квітня 2020, 13:50 comments2435
Поділіться публікацією:
Чотири ознаки, які вказують на гармонійні відносини

Кожна людина мріє побудувати щасливі і міцні відносини, в яких буде легко, просто і комфортно. Але не всім це вдається. Експерти назвали головні ознаки, які вказують на те, що у ваших стосунках все добре і гармонійно.

Однаковий відпочинок

Якщо хочете знати, наскільки ви підходите один одному, тоді почніть планувати свою відпустку. Добре, коли бажання та інтереси збігаються, адже закохані можуть розслабитися і отримати багато позитивних емоцій. Але буває так, що один партнер любить активний відпочинок, а інший — пасивний. На цьому моменті починаються розбіжності. Якщо ж вам все одно, куди і як вирушити в подорож, лише б разом, тоді ці відносини дійсно міцні і справжні.

Спільні інтереси

Не обов'язково, щоб всі захоплення та інтереси збігалися, достатньо 2-3, щоб налагодити контакт і проводити більше часу разом. Це може бути спорт, прогулянки, настільні або комп'ютерні ігри, вивчення іноземних мов, фотографії та інше.

Правильний баланс

Експерти кажуть, що люди з різними енергіями можуть врівноважувати один одного. Так, якщо один партнер товариський, а другий спокійний — це досить хороший знак. Ця різноплановість згладить кути і в побутовому плані, так як в "збалансованих" парах зазвичай не виникає суперечок на тему роботи по дому.

Комфорт

Якщо у відносинах партнери підвищують свою самооцінку, люблять себе і почуваються комфортно в будь-якому місці, компанії, в будь-якому вбранні і при будь-якому фінансовому стані — це ознака здорових, щасливих і гармонійних відносин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як поліпшити стосунки в парі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!