Головна Новини Дозвілля відносини Ситуації, коли збрехати дівчині просто необхідно
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуації, коли збрехати дівчині просто необхідно

Чотири випадки, коли солодка брехня буде приємніша дівчині, ніж гірка правда

6 травня 2020, 17:23 comments2799
Поділіться публікацією:
Ситуації, коли збрехати дівчині просто необхідно

У стосунках хлопця і дівчини найголовніше — це довіра. Необхідно завжди говорити своїй коханій правду. Ну, або майже завжди. Так, ти все правильно зрозумів. Іноді навіть між закоханими буває брехня на благо. Саме тому ми розповімо тобі, в яких випадках правдою варто знехтувати, щоб не зруйнувати стосунки.

Про зовнішність

Слабка стать частенько любить розпитувати, як вона виглядає. Їм не потрібна твоя дурна думка, що вона сьогодні виглядає погано. Скажи, що вона чудова. Як завжди! Якщо дівчина запитує про свою вагу і чи погладшала вона, то краще прикинься мертвим. Бреши про зовнішність дівчини.

Про роботу

Не кажи, що весь робочий день розкладав пасьянс. Це нівелює твій образ добувача і мужність. Не розповідай про проблеми з босом і роботу в цілому. Ти сильний і самостійний чоловік. Не підривай свій авторитет в її очах.

Про те, що тобі цікаво

Дівчата люблять розповідати різну нісенітницю або скаржаться на життя, сподіваючись на твою підтримку і співчуття. В більшості випадків це буде нудна розповідь. Не видавай тугу і показуй інтерес. Якщо дівчина переживає про дурниці — пожалій. Їй потрібно міцне плече, у яке можна виплакатись.

Про попередні стосунки

Дівчата люблять розпитувати про попередні стосунки чоловіка і колишніх подружок. Не ведися і не починай розповідати, як здорово, легко і весело було з іншими. Яка у вас була любов і чудовий секс. Відповідай сухо і неупереджено, а інакше кілька тижнів образи і виносу мозку забезпечені.

В названих вище випадках можеш сміливо прикрашати, вигадувати, пускати пил в очі. Але тільки в цих! Не виходь за рамки, інакше постійна брехня безнадійно зіпсує ваші стосунки. Також видання "Коментарі" розповість про десять речей, які вбивають сексуальне життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!