Головна Новини Дозвілля відносини П'ять вчинків, якими жінка ображає чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять вчинків, якими жінка ображає чоловіка

Ці вчинки можуть призвести до розставання

7 травня 2020, 17:50 comments3599
Поділіться публікацією:
П'ять вчинків, якими жінка ображає чоловіка

Чоловіки і жінки у відносинах по-різному реагують на багато речей. Але є вчинки, які дуже глибоко зачіпають представників сильної статі, і вони по-новому дивляться на жінку, яка поруч. Якщо не хочете зіпсувати стосунки з коханим, тоді перестаньте робити дурні помилки.

Перевірка телефону

Чоловіки не терплять вторгнення в особистий простір, особливо, якщо їх гаджети зберігають таємниці. Може, ви і не знайдете підтвердження походів наліво вашого партнера, але випадково дізнаєтеся про фінансові махінації родича або непорядність колеги. Якщо чоловік захоче поділитися, то сам розповість або покаже повідомлення, але якщо ні, то не варто ризикувати довірою і відносинамичерез свою цікавість.

Відмова в близькості

Справа може бути в поганому самопочутті або відсутність настрою, втоми, депресії, але він вирішить, що проблема в ньому. Чоловіки болісно реагують на те, що обраниця втратила до нього фізичний інтерес, і цей факт серйозно б'є по їх его. Неприємності в особистому житті тягнуть за собою невпевненість у собі, спроби компенсувати брак уваги на стороні.

Критика телефону, машини, мами

У багатьох чоловіків ставлення до машини ще більш трепетне, ніж до теми близькості. Якщо ви постійно критикуєте його вибір, прийняті рішення та вчинки, то це всерйоз зіпсує ваш союз. Нехай його телефон старої моделі, друг — неформал, а мама — жінка з примхами, але це не дає приводу зі зневагою ставитися до його життя.

Порівняння з іншими чоловіками

Кожен чоловік хоче бути єдиним і неповторним, тому, якщо він не отримує визнання в поточних відносинах, то переключається на нові. Тільки порівняння на свою користь він прийме без негативу. Але якщо ви скажете, що колега кращий і розумніший, а у його брата чарівні кубики на пресі, то це однозначно його зачепить і позначиться на ставленні до вас.

Підозри в невірності

Чоловіків дуже зачіпають помилкові звинувачення, особливо, якщо він зберігає вірність своїй обраниці, а вона на рівному місці влаштовує йому скандали. Постійні підозри в невірності можуть привести до розставання. Якщо ваш чоловік допоміг сусідці з сумкою, то це зовсім не означає, що він вирішив ло неї позалицятися. Жінкам необхідно стримувати свою ревнощі і мислити тверезо, не піддаючись емоціям.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які постільні звички руйнують стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!