Головна Новини Дозвілля відносини Як зрозуміти, що чоловік хоче серйозних стосунків
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зрозуміти, що чоловік хоче серйозних стосунків

Чоловіки не бояться стосунків, вони бояться відсутності прихильності

8 травня 2020, 11:50 comments2977
Поділіться публікацією:
Як зрозуміти, що чоловік хоче серйозних стосунків

Нікому не потрібні відносини, які закінчаться через місяць-два. Але одна справа, коли ви з чоловіком зовсім не підходите один одному, а інша — якщо чоловік спочатку налаштований на секс без зобов'язань. Психологи визначили кілька ознак, які вказують на те, що чоловік готовий створити серйозні стосунки.

Він постійно нагадує про себе

Чоловік, який зацікавлений в жінці, завжди буде нагадувати про себе, виявляти до неї свою турботу і увагу. Він не стане ігнорувати жінку або зникати з її життя на кілька днів, без особливої причини. Чоловік завжди знайде час, щоб подзвонити коханій.

Він будує плани на майбутнє

Якщо чоловік хоче з жінкою тривалих і міцних відносин, тоді він буде будувати з нею плани на найближче майбутнє, наприклад, на спільну відпустку. Він спробує знайти з нею спільні інтереси і захоплення, щоб більше часу проводити разом.

Він відкриває вам двері в своє життя

Якщо чоловік хоче, щоб жінка стала частиною його життя, він поступово знайомить її зі своїми друзями і родичами. Він хоче, щоб дама його серця стала "своєю" людиною в оточенні людей, які йому дуже дорогі.

Він цінує вашу думку

Це ще одна ознака, яка демонструє серйозні наміри чоловіка. Він постійно цікавиться думкою своєї жінки, запитує її поради і показує, наскільки йому важлива її оцінка. Це може стосуватися його зачіски, одягу, нової роботи, вибору подарунку та іншого.

Він небайдужий до деталей

Любов іноді полягає у дрібницях. Якщо чоловік цікавиться життям своєї обраниці, пам'ятає її історії з дитинства, забавні примхи і знає, як викликати на її обличчі посмішку — вона точно запала йому в душу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в чому секрет щасливих відносин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!