Головна Новини Дозвілля відносини Що категорично не можна терпіти у відносинах
commentss НОВИНИ Всі новини

Що категорично не можна терпіти у відносинах

Таку поведінку не можна терпіти ні в якому разі

15 травня 2020, 18:10 comments2409
Поділіться публікацією:
Що категорично не можна терпіти у відносинах

Ідеальних відносин не буває, адже рано чи пізно трапляються конфліктні ситуації, які призводять до сварок. Але міцні пари вчаться прощати один одному дрібні образи, колючі слова і вчинки, стаючи від цього тільки сильніше. Але є речі, які категорично не можна терпіти у відносинах, тому що вони призводять до негативних наслідків.

Неповага

Грубі та образливі висловлювання – це тривожний дзвіночок, який говорить про те, що партнер не сприймає вас як повноцінну особистість. Якщо в парі немає поваги, то після того, як почуття притупятся, не залишиться абсолютно нічого.

Зради

Не можна наступати на свою гордість і самоповагу і терпіти інтрижки на стороні своєї коханої людини. Якщо ви викрили зраду партнераф, швидше за все, він її повторить, і можливо не один раз. Навіщо вам поруч людина, яказавдає вам біль?

Бездіяльність

Відносини розвиваються в кращу сторону лише тоді, коли партнери активно над ними працюють. Якщо один намагається зробити їх краще, а другий пасивний у цьому питанні, то ні до чого хорошого це не призведе.

Контроль

Відносини будуються на довірі. Неможливо бути з людиною, яка вас постійно контролює (читає смс, перевіряє дзвінки, вказує вам з ким спілкуватися, а з ким ні). Такі відносини складно назвати здоровими, тому що жорсткий контроль їх руйнує.

Рукоприкладство

Немає ніяких виправдань фізичного насильства. Нанесення побоїв чоловіком або ляпаси, які жінка дає коханому – рівносильно згубні і принизливі. Такі відносини терпіти не можна ні в якому разі – вони небезпечні для морального і фізичного здоров'я.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що жінка повинна перестати робити у відносинах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!