Головна Новини Дозвілля відносини Спілкування з дівчиною у відеочаті: п'ять основних принципів
commentss НОВИНИ Всі новини

Спілкування з дівчиною у відеочаті: п'ять основних принципів

До спілкування через відеочат слід підходити так само відповідально, як і до реальної зустрічі

20 травня 2020, 14:52 comments3402
Поділіться публікацією:
Спілкування з дівчиною у відеочаті: п'ять основних принципів

За пару місяців карантину спілкування у відеочатах стало звичайним явищем. Між собою спілкуються друзі і подруги, начальники і підлеглі, студенти та вчителі. А також активно проходять нові знайомства між хлопцями і дівчатами. Щоб зустріч наживо стала можливою після завершення карантину, слід вже в режимі відеочату зарекомендувати себе відповідно. Саме про це ми сьогодні і поговоримо.

Визначся з метою знайомства

В Інтернеті неможливо знайти пару для серйозних відносин — так вважає багато хто, будучи, мабуть, не в курсі, що є й інші ресурси окрім інтимних чатів. Якщо ти вирішив завести серйозні стосунки, відкинь натяки на інтим, щоб не злякати потенційну партнерку. У багатьох дівчат, особливо вродливих, пропозиції подивитися на свого "молодшого" або зайнятися спонтанним сексом викликають негативну реакцію.

Використовуй хорошу камеру

Погана якість відео в наш час — поганий тон, так що подбай про нормальне обладнання. І звук не забудь — коротше, тут діють ті ж правила, що й для робітників відеоконференцій.

Дотримуйся правил етикету

Банально, але факт: етикет все ще в силі. На "ви", звичайно, звертатися не варто — все-таки спілкуєтеся неформально. Снобом, наполегливим і занадто відвертим бути теж не варто — це нав'язливо, та й в принципі не особливо пристойно. Мат, природньо, використовувати не можна, як і перебивати, поправляти її мову або переходити на особистості.

Потрудися над зовнішнім виглядом

Якщо хоч раз сидів у відеочаті, то напевно бачив потасканих мужиків за 40 в майці-алкоголічці з пивним пузом. Так собі видовище, погодься. Ну а тепер уяви, як на тебе дивитися дамі, яка ретельно вибирає вбрання по кожній дрібниці (навіть для того, щоб винести сміття). Постарайся виглядати охайно, стильно, але не пафосно, адже про людину судять по першому враженню і в цілому за зовнішнім виглядом.

Поводься природньо

Неприродність, звичайно, не така погана, як прохання показати груди через хвилину розмови, але дівчина швидко втратить інтерес до бесіди. Вживаючись в чужу роль, ти повинен постійно контролювати себе, щоб не бовкнути чогось зайвого. Це складно. І нечесно. Так що краще будь собою, але в рамках розумного.

Ці поради допоможуть наблизити живу зустріч з дівчиною, що сподобалася. Також видання "Коментарі" розповість про десять причин порвати з дівчиною після першої зустрічі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!