Головна Новини Дозвілля відносини Три токсичні звички, які вбивають відносини
commentss НОВИНИ Всі новини

Три токсичні звички, які вбивають відносини

Ці звички руйнують всю гармонію і любов у парі

22 травня 2020, 16:35 comments2694
Поділіться публікацією:
Три токсичні звички, які вбивають відносини

Незважаючи на те, що всі відносини різні і по-своєму унікальні, є ряд звичок, які здатні зруйнувати будь-яку пару. Експерти визначили три проблеми, які ведуть до нерозуміння і розриву відносин. Що це за звички?

Замовчування проблем

У відносинах партнери повинні навчитися слухати і чути один одного. Замовчування проблем і образ не призводить ні до чого хорошого. Чим більше в парі буде непорозумінь і не висловлених слів, тим крупніше буде потім сварка. Роздратування буде лише посилюватися, а претензії накопичуватися. Краще обговорювати всі проблеми по факту.

Пасивна агресія

Така звичка досить згубна не тільки у відносинах з коханою людиною, а й у спілкуванні з оточуючими. Суть в тому, що в моменти образи або злості, один з партнерів відкрито не говорить про свої почуття, а починає робити натяки. Чоловіки найчастіше просто не розуміють, чого жінка хоче, і що йому треба робити. В результаті партнерка починає ще більше злитися, а подив її коханого все більше зростає. Ні про яку гармонію тут не може бути мови, найчастіше пасивна агресія руйнує любов і веде до розриву.

Ревнощі

Це почуття є одним з найбільш руйнівних, особливо, якщо не вміти справлятися з ним. Ревнощі не сприяють довірі в парі, вона постійно створює напругу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яка різниця у віці є ідеальною для відносин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!