Головна Новини Дозвілля відносини Неприємні запитання чоловікам, які ведуть до сварок
commentss НОВИНИ Всі новини

Неприємні запитання чоловікам, які ведуть до сварок

Ці питання чоловіки приймають як виклик або образу

26 травня 2020, 11:45 comments2070
Поділіться публікацією:
Неприємні запитання чоловікам, які ведуть до сварок

Чоловіки і жінки по-різному поводять себе у відносинах. Якщо для представниць прекрасної статі деякі слова або питання звучать не образливо, то у чоловіків вони можуть викликати бурю емоцій, і не завжди позитивних. Що це за питання?

Про що ти думаєш?

Жінці часто буває цікаво, про що ж думає, що її коханий. Тому саме це питання лідирує в списку "найбільш неприємних" для чоловіків. Якщо постійно збивати чоловіка з пантелику, коли він зосереджений над якійсь справі, то рано чи пізно це призведе до великої сварки.

Ти мене любиш?

У чоловіка таке питання викликає роздратування, адже навіщо питати про те, що і так очевидно для нього. Коли він буде готовий співати своїй жінці оди, повірте, він їх заспіває, ретельно підготувавшись перед цим.

Ти не бачиш нічого?

Це питання продовжує серію попередніх і після нього більшість чоловіків просто впадають в паніку. Одні думають про можливу зміну кольору волосся, нігтів, подовжені вії або потемнілі брови. Інші намагаються пригадати, чи бачили цю кофтинку, спідницю, джинси раніше. Весь цей хаос миттєво заповнює чоловіка і наповнює його роздратуванням або навіть безсиллям. Якщо жінка хоче почути оцінку новому кольору волосся/блузі/сумці потрібно просто запитати напряму.

Тобі що друзі (футбол, спортзал, машина) дорожче мене?

Жінка дуже ризикує, задаючи коханому це питання, адже вона зазіхає на його особистий простір. Запам'ятайте, що чоловікам необхідно давати свободу і відпочинок. І якщо він йде подивитися футбол з друзями, то це зовсім не означає, що він вас розлюбив. Ніколи не ставте подібних провокаційних питань, вони суттєво підвищують ризик скандалу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які токсичні звички вбивають відносини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!