Головна Новини Дозвілля відносини Корисні поради, які допоможуть пережити розставання
commentss НОВИНИ Всі новини

Корисні поради, які допоможуть пережити розставання

Дізнайтеся, як пережити розрив відносин і почати нове життя

27 травня 2020, 16:30 comments1808
Поділіться публікацією:
Корисні поради, які допоможуть пережити розставання

Від розриву відносин не застрахований ніхто. Воно може бути дуже важким і болючим. З емоціями, які переживає людина після розставання, іноді неможливо впоратися самостійно. Як правильно переживати цей період?

Не приховуйте своїх переживань

Плакати і сумувати з приводу розставання з коханою людиною — це нормально, і краще прийняти ці емоції, ніж придушувати їх у собі. Американські психологи кажуть, що визнання цінності втрати допоможе зрозуміти, чого ви хочете, коли у вас з'являться нові відносини.

Тіштеся, але в міру

Щоб не думати постійно про розірвання стосунків необхідно відволікатися на різні справи. Це може бути шопінг, перегляд серіалів, солодощі, посиденьки з подругами за пляшкою вина. Але варто розуміти, що ці речі не вирішують проблему, а створюють ілюзію контролю над небажаними емоціями. Всього має бути в міру. Давайте волю своїм почуттям, коли хочеться посумувати.

Продумайте дозвілля

Після розставання з коханою людиною у вас, напевно, з'явилося багато вільного часу. І його потрібно заповнити чимось корисним, наприклад, спортом, танцями, роботою або книгами. Важливо відновити гармонію з собою.

Покладіться на близьких

Не страждайте поодинці, краще розкажіть подругам або членам родини про те, як вам важко справлятися з розривом відносин. Не сумнівайтеся, вони підтримають вас, допоможуть знайти вихід із ситуації і піднімуть настрій.

Припиніть стеження

Якщо розставання закінчилося на поганий ноті, і ви впевнені, що з цією людиною ніяких дружніх стосунків у вас не буде, краще видалити його з усіх соцмереж, щоб його фотографії не миготіли у вас в телефоні. У хвилини слабкості багато хто любить писати колишній пасії або стежити за нею через екран мобільного — так робити не варто. Якщо розійшлись, значить розійшлися. Навіщо цікавитися її життям?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які книги допоможуть пережити розставання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!