Головна Новини Дозвілля відносини Знайомимося з дівчиною в спортзалі: кілька практичних порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Знайомимося з дівчиною в спортзалі: кілька практичних порад

Саме знайомство в спортзалі може стати основою для міцних відносин

28 травня 2020, 16:53 comments3564
Поділіться публікацією:
Знайомимося з дівчиною в спортзалі: кілька практичних порад

Що може бути кращим, ніж ходити в спортзал? Відповідь проста — знайомство з дівчиною в спортзалі. У цьому випадку ти вирішуєш кілька завдань одночасно. Ти не тільки ведеш здоровий спосіб життя і покращуєш себе, але також отримуєш можливість знайти дівчину, яка розділяє твоє прагнення до здорового способу життя. Це гарний початок для подальшого знайомства. А потім хто знає, може це твоя доля?

Сьогодні ми дозволимо собі дати тобі деякі рекомендації, які допоможуть правильно підійти до процесу знайомства з прекрасною незнайомкою в спортзалі.

Будь доступним

Постарайся змінити режим тренувань і вивчити різні області тренажерного залу. Якщо ти постійно тягнеш штангу або бігаєш на кардіотренажері, то можеш упустити з виду дівчину, яка тихенько займається йогою в іншому кінці залу.

Будь дружнім і щирим

Це не так складно. Посміхнися, кинь випадковий, уважний погляд на неї і зроби щирий комплімент (але не про її зовнішності: вона може негайно бути насторожі, і всі зусилля будуть марними). Якщо ти хочеш зробити перший крок, вияви ексцентричність: зустріч в тренажерному залі — це кліше, але якщо ти доведеш зворотнє, ти негайно позбудешся облуди і зможеш почати чесний діалог.

Прагніть до регулярності

Склавши регулярний розклад відвідувань спортзалу і список поточних групових занять, ти зможеш закласти основу для природного початку розмови — адже ти будеш постійно зустрічатися з одними і тими ж людьми. Навіть неввічливо не помічати їх взагалі. Знайомство в тренажерному залі не можна порівнювати зі знайомством в барі, де розмову можна швидко переключити на романтичну ноту. Але є і деякі переваги: таке знайомство несе в собі емоційну ноту і створює міцну основу для продовження спілкування.

Ми сподіваємося, що ці поради принесуть тобі користь, а похід у спортзал дасть щось більше, ніж просто здорове тіло. Також видання "Коментарі" розповість про те, як спілкуватися з дівчиною у відеочаті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!